Ne bízza a véletlenre téli fuvarfeladatai teljesítését! Nézesse át járművét és akkumulátorát a zord tél beköszönte előtt.

Legalább annyira fontos része egy járműnek az akkumulátor, mint a motor. Hiszen például indítóárama nélkül nem kel életre a motor a jól megérdemelt éjszakai pihenés után.  Ugye Ön sem szeretne olyan kellemetlen helyzetbe kerülni, amikor a tökéletes műszaki állapotú járművel megkezdené a munkát, ám akkumulátorprobléma miatt el sem tud indulni?! A tél különösen igénybe veszi ezt az alkatrészt, hiszen a leghidegebb évszak nem kedvez a kémiájának. Ne kockáztasson feleslegesen! Annak érdekében, hogy ne veszítse el ügyfelei vállalkozásába vetett bizalmát, szánjon rá egy kevés időt és nézesse meg akkumulátorát! Az IVECO márkaszervizekben megtalálja az eredeti IVECO akkumulátorokat, valamint a kedvezőbb árú, ám ugyanolyan IVECO minőséget biztosító NEXPRO termékcsalád akkumulátorait. Az IVECO és a NEXPRO márkanév biztosítja a téli nyugalmat, hiszen a vállalat mérnökei szigorú tesztelési folyamatnak vetnek alá minden terméket. Ezáltal teljesen mindegy, hogy Európa mely részén jár télen, a kedvezőbb klímájú mediterrán országokban vagy pedig az embert és gépet egyaránt próbára tevő zord Északon, az IVECO márkanév által nyújtott minőségben nem csalódhat. Téli ajánlatunkban most igazán kedvező áron juthat hozzá új akkumulátorához. A DAILY esetében az akkumulátorok nettó indulóára 31 546 forint, az EUROCARGO esetében 43 971 forint, míg STRALIS járművekbe már 53 147 forinttól beszerezheti új akkumulátorát. Persze a kedvező árak mellett nem feledkeztünk meg a védelemről sem. December 31-ig tartó akciónkban minden akkumulátor mellé egy pár munkavédelmi kesztyűt adunk ajándékba.

A részletekért keresse fel az IVECO legközelebbi márkaszervizét, ahol az akkumulátoron kívül járműve teljes téli átvizsgálását is kérheti.

További információt ide kattintva olvashat.