Nem véletlenül érdemelte ki az Év Kishaszonjárműve díjat az IVECO DAILY Blue Power típuscsalád: előremutató műszaki megoldásai iparági mérceként is szolgálhatnak.

Akár városi áruszállításra, akár személyszállításra keres járművet, az IVECO DAILY Blue Power típuscsaládban biztosan megtalálja azt a modellt, amely optimális a feladatai ellátásához. Mindamellett, hogy számtalan felépítmény és konfiguráció közül választhatja ki az Ön számára ideális járművet, még vállalkozása környezeti lábnyomát is csökkentheti. A DAILY Blue Power modellek a környezettudatos cégek nélkülözhetetlen munkaeszközei. Amennyiben a DAILY Blue Power Electric , azaz az elektromos kivitelű változat mellett dönt, biztos lehet benne, hogy zéró helyi károsanyag-kibocsátással dolgozik. Amennyiben inkább a földgázüzemet választja, akkor ebben a kategóriában egyedülálló, nyolcfokozatú automatikus váltóval felszerelt kishaszonjárművet is választhat. A CNG-üzemű DAILY Natural Power jóvoltából nagyjából 20 százalékkal csökkentheti járművei szén-dioxid-kibocsátását. Ha azonban a hagyományos dízelmotor a legszimpatikusabb Önnek, nálunk akkor is a jövőt kapja már most. A DAILY Euro 6 RDE 2020 Ready változat ugyanis már most megfelel a 2020-ban életbe lépő károsanyag-kibocsátási előírásoknak.

Mindezek ismeretében nem meglepő, hogy 2018-ban a Blue Power modellcsalád Év Kishaszonjárműve díj büszke tulajdonosa.

Amennyiben szeretné személyesen is megismerni a Blue Power nyújtotta vezetési élményt, ennek sincs akadálya! Most egy 160 lóerős bemutatóautó várja Önt, a közös tesztutat!

A termékcsaládhoz kapcsolódó bármilyen kérdés esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik örömmel segítenek Önnek.