Nem véletlenül érdemelte ki az Év Kishaszonjárműve díjat az IVECO DAILY Blue Power típuscsalád: előremutató műszaki megoldásai iparági mérceként is szolgálhatnak.

Akár városi áruszállításra, akár személyszállításra keres járművet, az IVECO DAILY Blue Power típuscsaládban biztosan megtalálja azt a modellt, amely optimális a feladatai ellátásához. Mindamellett, hogy számtalan felépítmény és konfiguráció közül választhatja ki az Ön számára ideális járművet, még vállalkozása környezeti lábnyomát is csökkentheti. A DAILY Blue Power modellek a környezettudatos cégek nélkülözhetetlen munkaeszközei. Amennyiben a DAILY Blue Power Electric , azaz az elektromos kivitelű változat mellett dönt, biztos lehet benne, hogy zéró helyi károsanyag-kibocsátással dolgozik. Amennyiben inkább a földgázüzemet választja, akkor ebben a kategóriában egyedülálló, nyolcfokozatú automatikus váltóval felszerelt kishaszonjárművet is választhat. A CNG-üzemű DAILY Natural Power jóvoltából nagyjából 20 százalékkal csökkentheti járművei szén-dioxid-kibocsátását. Ha azonban a hagyományos dízelmotor a legszimpatikusabb Önnek, nálunk akkor is a jövőt kapja már most. A DAILY Euro 6 RDE 2020 Ready változat ugyanis már most megfelel a 2020-ban életbe lépő károsanyag-kibocsátási előírásoknak.

Mindezek ismeretében nem meglepő, hogy 2018-ban a Blue Power modellcsalád Év Kishaszonjárműve díj büszke tulajdonosa.

Amennyiben szeretné személyesen is megismerni a Blue Power nyújtotta vezetési élményt, ennek sincs akadálya! Most egy 160 lóerős bemutatóautó várja Önt, a közös tesztutat!

A termékcsaládhoz kapcsolódó bármilyen kérdés esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik örömmel segítenek Önnek.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező