Most különösen kedvező feltételekkel juthat hozzá IVECO DAILY kishaszonjárművekhez! Ráadásul nemcsak azért jár jól, mert mindössze 2,8 százalékos teljes hiteldíjmutatóval kell számolnia, hanem azért is, mert néhány nap alatt munkába állíthatja új kollégáját.

Tudjuk, hogy vállalkozásának gyorsan kell igazodnia a piaci trendekhez. Sok esetben néhány napos csúszás is hosszútávú munkák elvesztését okozhatja. Azonnali kapacitásbővítés, vagy a meglévő eszközpark cseréje? Segítségünkkel most mindkét esetben a lehető leggyorsabban megvalósíthatja elképzeléseit. Készletünknek és finanszírozási ajánlatunknak köszönhetően most gyorsan és hatékonyan tudja megvásárolni vállalkozása új pénztermelő eszközét, vagy akár eszközeit.A robusztus, tartós és megbízható DAILY-modellek zártvégű pénzügyi lízing esetén 50 százalék induló részlet befizetése mellett, 84 havi részletre is elvihetők. Válasszon akár furgont, vagy fülkealvázas, felépítményezett kivitelt, biztosan megtalálja készletünkben az önnek legmegfelelőbb kisteherautót. És a mennyiség sem lehet gond: legyen szó egyetlen járműről, vagy akár több tehergépkocsiból álló flottáról, sokoldalú készletünk mindkét esetben megoldást jelent vállalkozásának.

És ha mindez még nem lenne elég, akad néhány további érvünk, amelyek egészen biztosan meggyőzik, hogy az IVECO a jó döntés. Kedvező karbantartási csomagjaink tervezhetővé és kiszámíthatóvá teszik a következő éveket. Az idén negyvenedik születésnapját ünneplő DAILY pedig nem csak komoly múlttal, hanem előrelátó technikai megoldásokkal is bőven rendelkezik. Ismerje meg ezeket értékesítőink segítségével.

Fedezze fel márkakereskedéseinkben az új IVECO DAILY járműveket és válasszon készletünkből, hogy a lehető legjobb feltételekkel hozzájusson a kategória mércéjének számító tehergépkocsihoz. Értékesítő kollégáink várják megkeresését akár telefonon, akár elektronikus levélben, vagy személyesen telephelyeinken.

Érdekel az ajánlat