Most különösen kedvező feltételekkel juthat hozzá IVECO DAILY kishaszonjárművekhez! Ráadásul nemcsak azért jár jól, mert mindössze 2,6 százalékos teljes hiteldíjmutatóval kell számolnia, hanem azért is, mert néhány nap alatt munkába állíthatja új kollégáját.

Tudjuk, hogy vállalkozásának gyorsan kell igazodnia a piaci trendekhez. Sok esetben néhány napos csúszás is hosszútávú munkák elvesztését okozhatja. Azonnali kapacitásbővítés, vagy a meglévő eszközpark cseréje? Segítségünkkel most mindkét esetben a lehető leggyorsabban megvalósíthatja elképzeléseit. Készletünknek és finanszírozási ajánlatunknak köszönhetően most gyorsan és hatékonyan tudja megvásárolni vállalkozása új pénztermelő eszközét, vagy akár eszközeit. Válasszon akár furgont, vagy fülke-alvázas, felépítményezett kivitelt, biztosan megtalálja készletünkben az önnek legmegfelelőbb kisteherautót. És a mennyiség sem lehet gond: legyen szó egyetlen járműről, vagy akár több tehergépkocsiból álló flottáról, sokoldalú készletünk mindkét esetben megoldást jelent vállalkozásának.

És ha mindez még nem lenne elég, akad néhány további érvünk, amelyek egészen biztosan meggyőzik, hogy az IVECO a jó döntés. Kedvező karbantartási csomagjaink tervezhetővé és kiszámíthatóvá teszik a következő éveket. A DAILY pedig nem csak komoly múlttal, hanem előrelátó technikai megoldásokkal is bőven rendelkezik. Ismerje meg ezeket értékesítőink segítségével.

Fedezze fel az IVECO DAILY járműveket és válasszon készletünkből, hogy a lehető legjobb feltételekkel hozzájusson a kategória mércéjének számító tehergépkocsihoz. Értékesítő kollégáink várják megkeresését.

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező