Önnek is fejtörést okoz, hogy idősebb járműve számára hol talál kedvező áron, jó minőségű alkatrészeket? Itt a megoldás: ismerje meg az IVECO NEXPRO termékcsaládot, amelyet kifejezetten a hat évnél idősebb járművek számára készít az IVECO. 

Minden járműtulajdonos tisztában van azzal, hogy járműve a használati idővel arányosan egyre többet veszít értékéből. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minél idősebb egy jármű, a tulajdonosok annál jobban mérlegelnek: jobb minőségű, de drágább, eredeti alkatrészekkel pótolják az elhasználódott darabokat, vagy vásároljanak olcsóbb, ám valószínűleg gyengébb minőségű részegységeket. Ezekben az esetekben a jármű értékéhez viszonyított beszerzési ár kapcsán sokszor kényszerű kompromisszum születik.

Az IVECO ügyfelei azonban mostantól nem kényszerülnek ilyen döntésekre, köszönhetően az IVECO NEXPRO termékcsaládnak. A NEXPRO alkatrészeket kifejezetten a hat évnél idősebb járművek számára fejleszti az IVECO, kiváló ár-érték arányt és minőséget biztosítva. Ezen termékek garanciája megegyezik az IVECO Genuine Parts alkatrészekével. És ha mindez még nem lenne elég meggyőző, akkor vessen egy pillantást a termékcsalád kedvező áraira! Sőt, további előnyökkel is számolhat: ha NEXPRO terméket választ, akkor számíthat az IVECO márkaszervizek gondoskodására és szaktudására is, a NEXPRO alkatrészeket ugyanis csak a hivatalos IVECO szervizhálózatban forgalmazzuk.

Amennyiben hat évesnél idősebb DAILY, EUROCARGO, STRALIS vagy TRAKKER tehergépkocsival rendelkezik, ne habozzon, keresse fel még ma az Önhöz legközelebbi IVECO márkaszervizt.