Három év kiszámítható nyugalomra vágyik? Egy olyan tehergépkocsira van szüksége, amelyik megbízhatóan teszi a dolgát? Akkor legújabb ajánlatunk Önnek szól, raktáron levő STRALIS vontatóink Önre várnak.

Elmondhatjuk, hogy STRALIS vontatóink sokoldalúsága páratlan. Lehet szó hosszú távú fuvarozásról, városi fuvarfeladatokról, veszélyes áruk szállításáról, vagy akár regionális elosztó feladatokról, biztos lehet benne, hogy egy STRALIS minden helyzetben megállja a helyét. Sőt, legújabb ajánlatunk révén a vontatóval egy komoly ménes, vagyis 480 ló erejét kaphatja meg. Most igazán megéri raktáron levő limitált kiadású, 480 lóerős vontatóink közül választani, hiszen a 460 lóerős változathoz képest mindössze 900 € az árkülönbség. Ha mindezek még nem lennének elég meggyőző érvek a beszerzéshez, akkor kérjük, olvasson tovább.
A vontatókat most 36 hónapos futamidő mellett, mindössze 10 százalék kezdőrészlet befizetése mellett elviheti. Erre a három évre javítási és karbantartási szerződést is kínálunk új munkaeszköze mellé, már akár 173 € befizetése mellett.

Válassza IVECO STRALIS EVO 480 LIMITED EDITION vontatóinkat és a következő három év nyugalmát és kiszámíthatóságát ajándékba kapja melléjük.

A készleten lévő járművek konkrét specifikációjáért, illetve az ajánlat részleteiért kérjük, hogy forduljon közvetlenül értékesítő kollégáinkhoz, akik minden szükséges felvilágosítást megadnak.

Amennyiben 460 lóerős STRALIS vontatóra van szüksége, ajánlatunkat itt találja meg.

Ha többre vágyik, akkor STRALIS MEGA vontatóinkra vonatkozó ajánlatunkat itt nézheti meg.

Érdekel az ajánlat