Többször előfordult már, hogy fuvarfeladatai teljesítéséhez nagyobb raktérre lett volna szüksége? Az IVECO erre a problémára is tökéletes megoldást kínál, ráadásul alacsony kapcsolási magasságú STRALIS vontatóink most azonnal elérhetők.

Van úgy, hogy nagyobb térre van szükségünk. Ugyanígy előfordulhat, hogy rakományának is nagyobb térre van szüksége az átlagosnál. Eddig sem férhetett kétség a STRALIS vontatók sokoldalúságához, hiszen bármilyen fuvarfeladat elvégzésére be lehet őket vetni. Még azokban a különleges esetekben is számíthat IVECO járművére, amikor nagyobb térfogatú árukat szállít. Alacsony kapcsolási magasságú vontatóink számára egyszerűen nem létezik túl nagy szállítandó áru. A jogszabályi előírások betartása mellett akár száz köbméter raktérfogatú félpótkocsi is fuvarozhatja a termékeket. Ha nagyobbra vágyik, akkor vásároljon most készleten levő STRALIS EVO MEGA EDITION vontatóink közül. Új munkaeszköze már tíz százalék kezdőrészlet befizetése mellett az Öné lehet. A következő három évre a teljes nyugalmat és biztonságot kapja vontatója mellé, köszönhetően a 36 hónap időtartamra szóló javítási és karbantartási szerződésnek. A raktárkészletről vásárolt járműveket akár már másnap munkába állíthatja, így flottája új tagja egyből hasznos tagjává válik járműparkjának.

A STRALIS EVO MEGA EDITION vontatókkal ezentúl nem kell kompromisszumot kötnie a méret terén. Válassza a MEGA EDITION kiadást és a gazdaságosan üzemelő, valamint markáns stílusjegyekkel ellátott járműve megoldja a legkülönlegesebb fuvarfeladatokat is.

Amennyiben az ajánlat részletei, illetve a járművek pontos specifikációja érdekli, akkor ne habozzon felvenni a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik minden szükséges tájékoztatást megadnak Önnek.

Érdekel az ajánlat