Hűtős tehergépjárműveket keres? Akkor ne keressen tovább! Most befagyasztott árakkal viheti haza hűtős IVECO DAILY és EUROCARGO járműveinket – készletről azonnal.

Kényes munkát jelentenek a városi elosztó fuvarfeladatok, főleg az élelmiszerek továbbítása kapcsán. Ilyenkor nem elegendő a megbízható fuvareszköz, amely garantálja, hogy a termékek időben a raktárba vagy a boltok polcaira kerüljenek, az áru hűtésére is megfelelő figyelmet kell fordítani. A nyári kánikulában a raktér megfelelő hőmérséklete még inkább előtérbe kerülő kérdéskör. Amennyiben Ön azon gondolkozik, hogy felfrissítse járműparkját és hűtőberendezéssel ellátott tehergépkocsikat keres, akkor megtalálta a megoldást! Most ugyanis mindössze 2,5% fix kamatú konstrukcióban kínáljuk készleten levő hűtőberendezéssel ellátott IVECO DAILY és EUROCARGO járműveinket. Az ötéves futamidő és a 10 százalékos kezdőrészlet garantálja, hogy a nyári hőség ne okozzon Önnek forró pillanatokat.

Az IVECO DAILY kishaszonjármű egy vérbeli teherautó, amelyet 3,5–7,2 tonna megengedett össztömeggel kínálunk. A 2018-as Év Kishaszonjárművét több különböző környezettudatos hajtáslánccal is választhatja. Az alvázas DAILY előnyeit itt ismerheti meg, az új erőforrásokról pedig itt olvashat bővebben. Az IVECO EUROCARGO a középkategória méltán elismert sztárja, ezt többek között a 2016-os Év Tehergépkocsija cím is bizonyítja. A nagy múltú típust 7,5–18 tonna megengedett össztömeggel választhatja. Akárcsak kisebb testvére, ez is elérhető földgázüzemű kivitelben a környezeti lábnyoma csökkentéséhez. Az EUROCARGO erényeit és jellemzőit ezen az oldalon ismerheti meg.

A nyári időjárásra nincs hatásunk, a DAILY és EUROCARGO árakra azonban igen! Frissüljön fel Ön is és járműparkja is az akciónkkal!

Az ajánlathoz kapcsolódó bármilyen kérdés esetén, kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal, akik örömmel segítenek Önnek.