Huszonkettedik alkalommal hirdette meg a Camion Truck & Bus Magazin „Az év haszongépjárműve” pályázatát. A minibusz/midibusz kategóriában a „International Minibus of the Year 2017” címet viselő IVECO Daily Tourys kapta az első helyezést.

A díjat 2017. november 10-én Dámóczi Csaba úr, a VOLÁN Egyesülés vezérigazgatója adta át Lukács Gyulának, a Danube Truck Magyarország Kft autóbuszüzletág – vezetőjének.

A Daily Tourys a Daily Minibus modellek átfogó családjának része, amely széles körű utasszállítási kihívásokra kínál megoldást: kényelmes és stílusos turistautakra, távolsági közlekedésre a kategória legjobb utaskapacitásával és kifejezetten diákszállításra tervezett iskolabuszokra.

A Daily Tourys a kategóriájában a legjobb csomagteret kínálja: hátul 2,5 m3-es, könnyen rakodható süllyesztett rekeszt biztosít. A magas szintű alapfelszereltség gondoskodik az utasok jó közérzetéről és elégedettségéről: egyéni légkondicionálás és LED-világítás, új IVECO multimédia-rendszer, USB-portok és LCD-monitor.

 

Az olyan szolgáltatások, mint a kategóriában egyedülálló Hi-Matic 8 sebességes automata sebességváltó, a hátsó légrugós felfüggesztés és a Telma retarder tökéletes vezetési élményt és utazási kényelmet nyújt. A széles körű biztonsági kínálat és az R66 szabályozások teljesítése biztosítja a maximális biztonságot az utasoknak és a sofőrnek egyaránt.

A robusztus, megbízható 180 LE teljesítményű, 3 literes dízelmotor erőteljes és hatékony teljesítményt nyújt. A teljes körű kétéves jótállás korlátlan kilométerszámmal járul hozzá az alacsony teljes birtoklási költséghez (TCO-hoz).

Az összes többi Daily Minibus modellhez hasonlóan a Daily Tourys is kapható Natural Power motorral, amely sűrített földgázzal vagy biometánnal üzemeltethető. Ezenkívül a jármű rendelhető környezetbarát, nulla kibocsátású elektromos motorral is. Ez is jól mutatja, hogy az IVECO BUS a tökéletes partner a fenntartható szállításhoz.