Hungaroringi beszámoló

Elképesztő hangulatú versenyhétvégét élhettek át a Kamion Európa-bajnokság hazai futamára kilátogatók. Idén is a DanubeTruck büszkélkedett a leglátványosabb standdal, ráadásul bemutatókkal és színes programokkal vártuk vendégeinket a hétvége során.

Ismét a DanubeTruck Magyarország Kft. támogatásával érkezett hazánkba a Kamion Európa-bajnokság, ráadásul számos felejthetetlen programmal színesítettük a hungaroringi versenyhétvégét. A pályán zajló izgalmakon túl számos kísérőprogram várta a látogatókat, a tavalyihoz hasonlóan a Kamionfesztivál színvonalas eseményei tették igazán családbaráttá a rendezvényt.

A Mogyoródra kilátogatók megcsodálhatták standunknál szinte a teljes IVECO típuskínálatot, ráadásul két új IVECO – az új STRALIS XP és az új EURO 6-os DAILY – nagyszabású hazai bemutatójával kápráztattuk el a sajtó képviselőit és meghívott ügyfeleinket. Új nyerges vontatónk nem egymagában érkezett, különleges testvéreit is elhozta – az egyedi fényezésű Emotional Truck modellek igazán megkapó látványt nyújtottak. A Ferrari, az All Blacks, a Dakar-győztes IVECO csapat és a Schwabentruck istálló színeiben kiállított példányok szinte mindenkit elkápráztattak, a hétvége folyamán végig egymásnak adták a kilincset a márka rajongói. Számukra további fénypontot jelentett a Schwabentruck színeiben versenyző Gerd Körber közönségtalálkozója.

A hangulat fokozása érdekében – a fesztiválok hagyományait követve – a kamionos felvonulás itt is szerepelt a programok között. Számunkra ez a Kamionkorzó kivételes eseménynek számított, hiszen több IVECO STRALIS vezette fel a járművek hosszú sorát. Ráadásul közöttük egy igazán különleges példány is szerepelt: a dekorációs pályázatunk nyertes grafikáját viselő STRALIS. A Facebook-oldalunk rajongói által beküldött pályaművek közül a legszebbet valósítottuk meg, a matricákat a helyszínen ragasztották fel a vontatóra szombat délelőtt. Mondani sem kell, nagy érdeklődés övezte a nem mindennap látható folyamatot is. Így a felvonuláson a győztes terv megálmodója a frissen dekorált járművel több ezer néző előtt tett egy kört a Hungaroring aszfaltján.

Ezenkívül a megfáradt látogatóinknak eredeti olasz kávéval nyújtottunk új erőt, az ajándékboltban pedig rengeteg apró IVECOtermékkel gazdagodhattak a márka szerelmesei. Megismertettük rajongóinkkal a DanubeTruck Magyarország Kft. új kezdeményezését is, amellyel a hasonló gondolkodású és érdeklődésű, az IVECO márkához kötődő gépjárművezetőket szeretnénk összefogni egy klubban. Az IVECO Driver Club kérdőív akár online is kitölthető szeptember 15-ig értékes IVECOnyereményekért.