Mi a legfontosabb az Ön számára regionális és hosszú távú fuvarozási feladatai kapcsán? A jármű megbízhatósága? A költséghatékony üzemelés? A környezettudatosság? Az új IVECO STRALIS Natural Power választásával nem kényszerül kompromisszumokra, a jármű minden feltételnek tökéletesen megfelel!

Idejekorán felismerte az IVECO az alternatív üzemanyagokban rejlő lehetőségeket, így már 1988 óta jelentős összegeket fordít földgázüzemű motorjai fejlesztésére. Az átfogó szaktudás és a sokéves tapasztalat gyümölcseként az új STRALIS NP típussal az IVECO olyan járművet kínál, amely tökéletesen ötvözi a földgáz kínálta előnyöket a haszonjárművekkel szemben megfogalmazott speciális követelményekkel. AZ ÚJ STRALIS NP az első gázüzemű, hosszú távú fuvarozásra kifejlesztett teherjármű: egyszerre nyújt a nemzetközi fuvarozási normáknak megfelelő teljesítményt, üzemanyag-hatékonyságot és vezetési kényelmet, miközben tiszta üzem, példás megbízhatóság és intenzív vonóerő jellemzi.

A STRALIS NP Cursor 9 Euro VI motorjának legnagyobb teljesítménye 400 lóerő, az erőforrás maximális forgatónyomatéka 1700 newtonméter. A jármű 12 fokozatú automatizált váltója gazdaságos fokozatválasztást biztosít, ráadásul a hajtásláncot is megóvja – így csökkenti az üzemanyag- és a karbantartási költségeket is.

A STRALIS NP földgázüzemű nehéz tehergépjármű legfontosabb jellemzői:

• nemzetközi fuvarozáshoz optimalizált jármű
• akár 40 százalék megtakarítás az üzemanyag-költségben
• a teljes üzemeltetési költség 7 százalékkal kevesebb egy dízelüzemű járműnél
• akár 1500 kilométer hatótáv