A Magelys 2016-os „International coach of the Year” címe után a közúti szállítással foglalkozó neves európai magazinokat képviselő, neves újságírókból álló tekintélyes Bus, Coach and Minibus of the Year nemzetközi zsűrijének döntése alapján az IVECO BUS nyerte el a 2017-es „International Minibus of the Year” címet.

Madrid, 2017. május 24.

A Daily Tourys nyerte el az idén először odaítélt, 2017-es „International Minibus of the Year” címet a három napos Minibus Euro Test rendezvényen, amelyen 18 szaklap újságíróiból álló zsűri hozta meg a döntést a tesztelés végén.

A zsűri úgy ítélte meg, hogy a Daily Tourys nagyon jól teljesített a hat másik versenyzőt is felvonultató teszten. A vizsgálaton valós közúti körülmények között, emelkedőkön és lejtőkön, autópályán, keskeny utakon és változatos helyzetekben vizsgálták a járműveket.

Az új „International Minibus of the Year” díjat idén hozta létre a tekintélyes European International Bus & Coach of the Year Awards zsűrije a professzionális utasszállításra tervezett minibuszok, mikrobuszok és midibuszok elismerésére.

Tom Terjesen, a Bus & Coach of the Year zsűrijének elnöke így foglalta össze a döntést: „Az IVECO Daily Tourys a kiváló minőségű karosszériában prémium szintű utaskényelemet kínál. A hajtáslánc az erős Euro 6 dízelmotorral és az ebben a kategóriában valaha készített legjobb sebességváltóval emlékezetes élménnyé teszi az utat. A nagy csomagtér és a csomagtéren belüli csapóajtó remek ötlete szükség esetén további helyet is biztosít. Mivel ez egy teljesen gyári építésű minibusz, a karbantartása és a szervizelése sokkal hatékonyabb egy európai út során.”

Sylvain Blaise, az IVECO BUS vezetője a spanyolországi Madridban, a FIAA 2017 nyitógáláján vehette át a díjat, és a következőket nyilatkozta: „Nagy örömömre szolgál, hogy elsőként nyertük el az Minibus of the Year díjat ezen az eseményen. Ezzel az elismeréssel a Daily Tourys a Magelys nyomdokaiba lép, amelyet a 2016-os év International Coach of the Year nyertesévé választottak. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a tekintélyes European International Bus & Coach of the Year Awards két járművünket is kitüntette, elismerve minőségüket és az utasszállítással foglalkozó üzemeltetők számára kínált értéket.”

A Daily Tourys kiemelkedő a személyre szabott ügyfélszolgáltatások terén – a műszaki adatok és a fedélzeti felszereltség szempontjából egyaránt. Ennek köszönhető, hogy luxusszínvonalú kényelemben és stílusos környezetben exkluzív közlekedési élményt biztosít az utasoknak és sofőrnek egyaránt. Az üléseket sínekre erősítették, így könnyebben állíthatók, és a kívánt ülésszám is egyszerűbben kialakítható: legfeljebb 19 ülőhely, illetve nagyobb lábtér esetén 16 ülőhely helyezhető el. A síneket dobogóra szerelték, így az utasok kényelmesebben, a kerékív zavaró hatása nélkül utazhatnak, és könnyebben megközelíthetik az összes ülést. A Kiel Touristic dönthető, hárompontos biztonsági övvel felszerelt ülései stílusos módon kínálnak tökéletes kényelmet.

A Daily Tourys a kategóriájában a legjobb csomagteret kínálja: hátul 2,5 m3-es, könnyen rakodható süllyesztett rekeszt biztosít. A magas szintű alapfelszereltség gondoskodik az utasok jó közérzetéről és elégedettségéről: egyéni légkondicionálás és LED-világítás, új IVECO multimédia-rendszer, USB-portok és LCD-monitor.

Az olyan szolgáltatások, mint a kategóriában egyedülálló Hi-Matic 8 sebességes automata sebességváltó, a hátsó légrugós felfüggesztés és a Telma retarder tökéletes vezetési élményt és utazási kényelmet nyújt. A széles körű biztonsági kínálat és az R66 szabályozások teljesítése biztosítja a maximális biztonságot az utasoknak és a sofőrnek egyaránt.

A robusztus, megbízható 180 LE teljesítményű, 3 literes dízelmotor erőteljes és hatékony teljesítményt nyújt. A teljes körű kétéves jótállás korlátlan kilométerszámmal járul hozzá az alacsony teljes birtoklási költséghez (TCO-hoz). A 667 szervizpont széles körű, egész Európát behálózó, kiválóan képzett műszaki szakembereket felvonultató támogatása hozzájárul a lelki nyugalomhoz, mivel a jármű mindig az úton marad, és mindig a lehető legjobban teljesít.

A legmodernebb gyártás

Ez a díj az IVECO Bus sikerét jelképezi. A cég 2015 végén integrációs folyamatot indított el a bresciai üzemben a Minibus végszerelésére. Elsőként az iskolai változatot, utána a helyközi változatot, majd az nemrégiben a luxusturisztikai változatot vonták be a folyamatba.

A Daily Tourys esetében hatalmas előnyt jelentenek a bresciai üzem fejlett gyártási folyamatai, amely egy külön szerelősort tart fenn az IVECO BUS utasszállító járműveihez. A hegesztőműhely gondoskodik a kiváló minőségű konstrukcióról, miközben az előkezelés és a teljes kataforézisos folyamat biztosítja a remek minőségű, hosszú távú védelmet. A szigorú minőség-ellenőrzés és a szállítást megelőző vizsgálat garantálja a gyártósort elhagyó sszes jármű végső minőségét.

Daily Minibus minden feladatra

A Daily Tourys a Daily Minibus modellek átfogó családjának része, amely széles körű utasszállítási kihívásokra kínál megoldást: kényelmes és stílusos turistautakra, távolsági közlekedésre a kategória legjobb utaskapacitásával és kifejezetten diákszállításra tervezett iskolabuszokra

Fenntartható utasszállítás

Az összes többi Daily Minibus modellhez hasonlóan a Daily Tourys is kapható Natural Power motorral, amely sűrített földgázzal vagy biometánnal üzemeltethető. Ezenkívül a jármű rendelhető környezetbarát, nulla kibocsátású elektromos motorral is. Ez is jól mutatja, hogy az IVECO BUS a tökéletes partner a fenntartható szállításhoz.

A közösségi közlekedés terén jelentős szereplőnek számító és az európai vezető buszgyártók közé tartozó IVECO BUS olyan járművek széles választékának tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik, amelyek a közösségi és a magánüzemeltetők minden igényének megfelelnek:

• iskolabuszok, városközi és turistabuszok (CROSSWAY, EVADYS és MAGELYS)
  • szóló és csuklós városi buszok, beleértve a BRT-alkalmazásra való változatokat is, az olyan tiszta technológiák élenjárójaként, mint a CNG- és a hibridhajtás (URBANWAY és CREALIS)
  • mini- és midibuszok mindenféle személyszállítási feladatra (DAILY)különböző alvázak felépítményezők számára.

Az IVECO BUS és az IVECO kiterjedt szervizhálózata a világ minden részén támogatást biztosít, ahol csak IVECO BUS járművek dolgoznak.

Nagy felbontású fénykép 3

Nagy felbontású fénykép 4