Január folyamán összesen 25 darab IVECO STRALIS nyerges vontatót vett át a Szemerey + Plus Transport&Logistics Kft. Jelentős szakmai elismerés, hogy a nagy tapasztalattal bíró fuvarvállalat már az egyik első beszerzésével az IVECO márkát választotta.

Impozáns látványt nyújtottak az IVECO flotta egymás mellett felsorakozott tagjai a januári átadáson. A miskolci vállalkozás tavaly ősszel írta alá a szerződést, amely alapján a DanubeTruck Kft. leszállította a hófehér STRALIS nyerges vontatókat. Bár a 2017 második felében alapított Szemerey + Plus Transport&Logistics Kft. viszonylag új szereplőnek tűnhet, a tulajdonosi körnek köszönhetően több évtizedes szállítási iparági tapasztalattal rendelkező vállalkozás. Erre alapozva döntött Szemerey Lóránd, a vállalat ügyvezető igazgatója az IVECO márka mellett.

A 11 literes Cursor motorral 480 lóerős STRALIS vontatók a megrendelők igényei szerint vegyes áruszállítási feladatokat végeznek majd az országhatáron belül és külföldön egyaránt. A cégvezetés előrelátását és gondoskodását mutatja, hogy az éves 150 ezer kilométer futásteljesítményre tervezett flotta tagjaihoz az IVECO ELEMENTS legszélesebb körű, 3XL javítási és karbantartási csomagját választotta. A szerződés a költségek kiszámíthatósága és tervezhetősége mellett fokozott biztonságot nyújt mind az üzemeltetőnek, mind a járművezetőnek. Sőt, a megrendelőnek is, hiszen az árut rendszeresen ellenőrzött, kiváló műszaki állapotú szerelvények juttatják el rendeltetési helyére. Mindemellett kiterjesztett garancia-szerződést is aláírtak a járművekre.

Manapság, a kiélezett fuvarozási körülmények között, valamint a szoros versenyhelyzetben elengedhetetlen az üzemanyag-hatékonyság, illetve a járművek által hagyott ökológiai lábnyom csökkentése. A Szemerey + Plus Transport&Logistics Kft. erre is gondolt az új vontatók kapcsán. A járművek Vezetési Stílus Kiértékelési (DSE) rendszere egy beépített professzionális vezetéstechnikai oktatóként szolgál. Segít a gépkocsivezetőnek üzemanyagot megtakarítani, illetve tanácsokat ad az üzemanyag-hatékony vezetéshez. Hasonlóképpen a legmagasabb szintű szakmai hozzáértést mutatja, hogy a járműveket az IVECO által működtetett flottairányító rendszerrel is felszerelték, így az egyes járművek útvonala és aktuális helyzete is követhető az erre dedikált weboldalon. A gépkocsivezetők kényelmét is figyelembe vette a miskolci vállalkozás, ugyanis mindegyik vontatót a legtágasabb, magas tetős HI-WAY fülkével specifikálták.

A DanubeTruck Magyarország Kft.

A DanubeTruck Magyarország Kft. az IVECO haszongépjárműveinek magyarországi importőreként 2014 nyara óta felel a márka hazai jelenlétének biztosításáért. A közismert teherautók mellett az IVECO BUS autóbuszokat és az ASTRA bányászati specifikációjú nehézteherautókat és dömpereket is forgalmazza. Az elmúlt időszakban a vállalat szolgáltatásainak minőségével és partnerközpontú filozófiájával sikerrel bővítette ügyfélkörét és növelte részesedését. A DanubeTruck Magyarország Kft. elkötelezett híve a fenntartható közlekedési megoldásoknak, ezen belül is a föld- és biogáz alapú technológiáknak. A vállalat sikereit az IVECO kiváló termékportfóliója is támogatja, melynek típusai az elmúlt időszakban a nemzetközi szaksajtó legjelentősebb díjait is kiérdemelték: Truck of the Year 2013: Stralis, Van of the Year 2015: Daily, Truck of the Year 2016: Eurocargo, Coach of the Year 2016: Magellys, Minibus of the Year 2017: Daily Tourys, Van of the Year 2018: Daily Blue Power

Haviár László

Értékesítési vezető