Megrendeztük második szakmai programunkat az olaszországi Suzzaraban található IVECO gyárban.

Ismét exkluzív szakmai napokkal és gyárlátogatással egybekötött utazást szerveztünk az IVECO olaszországi gyárába. A szeptember 12–15. között rendezett MEET, VISIT & TRAVEL WITH IVECO BUS névre keresztelt szakmai napokat a nagy sikerű júniusi látogatáshoz hasonlóan érdekes programokkal tettük még érdekesebbé.

Így vendégeink gyárban szerzett tapasztalatait többek között kulturális és gasztronómiai élményekkel színesítettük és tettük ez által is tartalmasabbá.

Látogatóink a szakmai napokon megismerkedhettek az IVECO gyártásának történelmével, szakmai hátterével, valamint betekinthettek a jövőre vonatkozó új fejlesztésekbe is. Az üzemben tartott, vezetett túra során végigkövethették a gyártás teljes folyamatát, a fémmegmunkálástól kezdve, a robotizált összeszerelésen át, a Daily modellek gyártósorról való legördüléséig. Ezen folyamat végigkövetése világossá tette, hogy az IVECO számára mindenkor kiemelt jelentőségű szempont, a folyamatos technikai fejlesztés, amelynek fő irányvonalaként a hosszú távú fenntarthatóság és az ügyfélközpontúság szolgál.

Látogatóink meggyőződhettek a cégcsoport által 2007 óta alkalmazott World Class Manufacturing (WCM) rendszerről, amely a különösen innovatív japán termelési módszertant alkalmazza, amely a folyamatfejlesztés filozófiájára épül és ezen rendszer alkalmazásával tudja kezelni a több mint 11 000 termékvariációval járó nagyfokú összetettséget.