Új generációs személyszállítás

Az új DAILY minibusz új mércét állít.

Minibuszként is számos innovációt mutat fel az új DAILY a kényelem, a dizájn és a teljesítmény terén. Az egész modellkínálatot az ügyfélközpontúság jegyében tervezték újra a mérnökök. Számos valódi innováció gondoskodik a még nagyobb hatékonyságról, valamint a sofőr és az utasok számára egyaránt teljesen új utazási élményről.

Az új DAILY minibusz számos előnye közé tartozik a sokoldalúság, ennek köszönheti, hogy bármilyen személyszállítási feladatra alkalmas.
Az új DAILY minibusz kínálatának fontosabb modelljei:
• DAILY Tourys: kompakt távolsági busz hosszabb utazásokra
• DAILY Line: ideális közlekedési eszköz helyközi utazásokhoz
• DAILY Citys: tökéletes kisebb települések vagy elővárosok közlekedési hálózatába
• DAILY Pop: tökéletes iskolabusz

Ergonomikus kezelhetőség, a lehető legmagasabb szintű utazási kényelem, valamint esztétikai és műszaki részletek egész sora gondoskodik a teljesen új élményről:
• új légkondicionáló- és szellőzőrendszer
• új extrafelszerelések az utasok kényelme és a biztonság fokozására
• új felépítmények, amelyek minden igénynek megfelelnek

Az új DAILY minibuszok a legmodernebb háromliteres dízel-, illetve sűrített földgázüzemű (CNG) motorokkal választhatók. Az erőforrásokat HI-SCR kipufogógáz-utánkezelő rendszerrel szerelték fel annak érdekében, hogy teljesítsék az Euro VI környezetvédelmi norma előírásait, s a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett is nagy teljesítményt adjanak le.

Az új DAILY minibusz legfontosabb újdonságai közé tartozik az új 6,1 tonna össztömegű és 4,1 méterre nyújtott tengelytávolságú csúcsváltozat. Ebben akár 22 utasnak is jut hely a vezető és a kísérő mellett – e kategóriában ez az elérhető legnagyobb utaskapacitás. Egyúttal elődjéhez képest a csomagtér mérete is 30 százalékkal nőtt. A trükk: az alul meghosszabbított tér 2,5 köbméterre növeli a befogadóképességet.