Tudjon meg többet

Az új DAILY minibusz

Szebb utazás mindennap

Az új DAILY Tourys
Az új DAILY Tourys a kényelemről és a stílusról szól – mindezt egy turistabusz minőségi szintjén, ám kompakt formában kínálja. Az állítható utasülések és az akár 2,5 köbméter térfogatú, könnyen hozzáférhető csomagtér mellett az új burkolatok teszik egyértelművé a távolsági buszok családjához való tartozását. Az új csúcsfelszereltség számos olyan exkluzív opcióval tehető teljessé, mint például az LCD képernyők és a hűtőszekrény.

Az új DAILY Line
DAILY Line modellek ideálisak hosszú távokra, ám minden feladathoz kínálnak megfelelő konfigurációt. Három járműhossz, két ajtótípus és számos különböző, 16–22 ülőhelyet kínáló utastér-kialakítás közül választhat, ezenkívül számtalan különleges opció áll rendelkezésére, például kerekesszék-hely és a mozgáskorlátozottak számára kialakított lift. Egyéni igényeihez szabhatja a járművet úgy, hogy nem szükséges kompromisszumokat kötnie a kialakítási minőség vagy az utaskapacitás kárára. Aprópó: az új DAILY Line akár CNG-üzemű kivitelben is elérhető.

Az új DAILY Citys
DAILY Citys kisvárosokba és belvárosokba született. A kétszárnyú középső ajtónál elhelyezett rámpa segítségével kerekesszékkel is könnyű beszállni a járműbe. A Daily Citys akár CNG-üzemű kivitelben is elérhető.

Az új DAILY Pop
DAILY Pop a tökéletes iskolabusz. Alapkivitelében vezetőülést, kísérőülést, kifelé nyíló lengő-toló ajtót, hátsó vészkijáratot és összetéveszthetetlen sárga színt kínál. Opcionálisan egy második kísérőüléssel és hátsó kerekesszék-rámpával is felszerelhető. E változat dízelmotoros kivitelben és CNG-erőforrással is elérhető, legnagyobb utaskapacitása 45 fő általános iskolások szállításához, gimnazisták esetében pedig 32 az ülőhelyek maximális száma.