A FENNTARTHATÓSÁG BAJNOKA: AZ IVECO DAILY BLUE POWER A 2018-AS ÉV KISHASZONJÁRMŰVE

A nagy presztízsű díj jól szemlélteti az IVECO márka elkötelezettségét a műszaki fejlesztés iránt, valamint a fenntartható szállításra való összpontosítását.

Bővebben

 

KORLÁTOK NÉLKÜLI ÁRUSSZÁLLÍTÁS A VÁROSOKBAN

 

Fenntartható és hatékony megoldásokat kínál Önnek az IVECO DAILY Blue Power modellcsalád személyek és áruk városi szállítására. Előremutató műszaki tartalmat, teljesítményt és hatékonyságot ötvöz kis károsanyag-kibocsátással, így tökéletesen illeszkedik az Ön városi alkalmazásához. Három különleges változatból választhat:

  • az új DAILY Euro 6 2020 RDE Ready az első kishaszonjármű, amelynek károsanyag-kibocsátását már most valós vezetési körülmények között mérték meg
  • az új DAILY Hi-Matic Natural Power földgázüzemű kishaszonjármű a kategóriában egyedülálló nyolcfokozatú automatikus váltóval
  • a DAILY Electric egy zéró helyi károsanyag-kibocsátással üzemelő jármű.

Három technika és három jármű a fenntartható vállalkozás érdekében – készen állnak a 2020-ben életbe lépő környezetvédelmi célok jelentette kihívásra.

 

 

 

 

KÉSZÜLJÖN FÖL A JÖVŐ VÁROSAIRA

A DAILY Blue Power nem ismer korlátokat, így szabadon behajthat bármilyen városi zónába: tegye jövőbiztossá fuvarfeladatait, bízza magát új, fenntartható üzleti partnerére!

 

 Töltse le a DAILY Blue Power kisteherautót bemutató prospektust!