FELKÉSZÜLT A JÖVŐRE A KLÍMAVÉDELEM ÉS AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS TERÉN

Az új DAILY Euro 6 2020 RDE Ready egy lépéssel előtte jár az iparágnak, hiszen már most megfelel az EU 2020-tól érvényes klímavédelmi és energiafelhasználási céljainak.

Egy független szervezet letesztelte és megerősítette, hogy a DAILY Euro 6 2020 RDE Ready a laboratóriumi mérések mellett már most megfelel a 2020-tól érvényes, valós vezetési körülmények között mért károsanyag-kibocsátási (RDE, Real Driving Emissions) előírásoknak is.

 

  • Az első kishaszonjármű, amely már most megfelel a 2020-tól érvényes RDE előírásainak
  • Akár hétszázalékos üzemanyag-megtakarítás városi üzemelés során
  • Kategóriája egyetlen nyolcfokozatú automatikus váltója
  • Az egyetlen haszonjármű-motorkoncepció a fokozott tartósság érdekében

 

AKÁR HÉTSZÁZALÉKOS ÜZEMANYAG-MEGTAKARÍTÁS VÁROSI FELADATOK SORÁN

Az új DAILY Euro 6 2020 RDE Ready kiemelkedő üzemanyag-takarékossága igen meggyőző, ugyanis ez csökkenti a jármű teljes birtoklási költségét (TCO): a szériafelszereltség részeként kínált stop-start rendszer és a kis gördülési ellenállású Michelin gumiabroncsok jóvoltából egy hagyományos járműhöz képest akár hét százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt a városi bevetések során.

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ERŐFORRÁS

A megfelelő méretű, 2,3 liter összlökettérfogatú motor immár rendelkezik a Szelektív Katalitikus Redukción (SCR) alapuló fejlett kipufogógáz-utánkezelő rendszerünkkel is, és profitál az e technikával szerzett 25 évnyi tapasztalatunkból. Ez a megoldás fokozott tartósságot és kisebb károsanyag-kibocsátást biztosít.

 

 

 

 

 

 

VELESZÜLETETT SOKOLDALÚSÁG ÉS ROBUSZTUSSÁG

 

Válassza az Ön üzemeltetési igényeihez legjobban illő variánst: furgon vagy részben üvegezett furgon, fülke-alváz szimpla- vagy duplafülkés kivitelben, esetleg fosztott alváz. Bármelyiket is választja, a teherautós létraváznak köszönhető veleszületett robusztusságból mindenképpen profitál – ilyen masszív alvázat ebben a kategóriában csak a DAILY kínál.