Fejlett motor- és sebességváltó-technológiák

A teljesítmény, amelyre Önnek szüksége van küldetésének hatékony és megbízható teljesítéséhez.

Az új IVECO DAILY fülke-alváz fejlett motor- és sebességváltó-technológiákat alkalmaz, hogy élenjáró teljesítményt és kimagasló üzemanyag-megtakarítást nyújtson, amelyek révén Ön hatékonyan, megbízhatóan és rendkívül kis környezeti terheléssel teljesítheti küldetéseit.
Ez a haszonjármű élenjáró motortechnológiák segítségével csökkenti a károsanyag-kibocsátást, miközben kimagasló teljesítményt nyújt:
–  LP-EGR-technológia AdBlue® nélkül: az IVECO 2,3 literes F1A motorjával ellátott modellek a Kisnyomású Kipufogógáz-visszavezetéssel (Low Pressure Exhaust Gas Recirculation) a lehető legegyszerűbbé teszik a karbantartást, miközben számos olyan megoldással biztosítják az üzemanyag-megtakarítást, mint például a változó szállítási kapacitású olajszivattyú és a turbófeltöltő.
–  SCR-technológia: a szelektív katalitikus redukción (Selective Catalytic Reduction) alapuló rendszer nem befolyásolja az égési folyamatot, így a DAILY E6 az Önnek szükséges teljesítményt és hatékonyságot biztosítja kis működési költségek mellett.
–  CNG-technológia: a DAILY Natural Power modell szokványos dízelmotoron alapuló erőforrását úgy alakították át, hogy sűrített földgázzal (CNG) üzemelhessen, ezáltal ugyanolyan teljesítményt és gyors gázreakciót nyújt, mint a dízel megfelelője. A DAILY E6 fülke-alváz Natural Power egy tisztán üzemelő és nagyon csendes jármű.

HI-MATIC sebességváltó

Az IVECO HI-MATIC nyolcfokozatú automatikus sebességváltójával a DAILY E6 fülke-alváz a kényelem, a biztonság, az üzemanyag-megtakarítás és a teljesítmény terén is számos előnyt nyújt a DAILY modellek szélesebb választéka számára.