Termelékeny kényelem

Élvezze az Ön professzionális munkakörnyezetét!

Az új IVECO DAILY E6 kényelmes fülkéjében Ön pihentetően ülhet a volán mögött annak tudatában, hogy hatékonyan és biztonságosan elvégzi a munkáját.
műszerfalba épített új DAB rádió az összes főbb DAB– és FM-funkciót kínálja: például Ön név alapján választhat rádióállomást, elolvashatja az éppen hallgatott program vagy dal címét, beállíthatja közlekedési információk és időjárás-jelentések fogadását, beprogramozhat akár 15 állomást és még sok egyebet.
műszerfal kezelőelemeinek ergonómiája és a könnyen leolvasható, áttervezett műszeregység elősegíti a biztonságos, illetve kényelmes vezetést, mivel minden jól kézre áll és a megfelelő helyen található.
Az áttervezett ajtóburkolatra egy nyitott tárolóhely került, ahol elhelyezhető például az elsősegélynyújtó készlet. A fülkében 18 praktikus pakolóhely található, így Ön minden személyes holmiját és munkavégzéshez szükséges eszközét könnyen elérhetően és rendezetten tárolhatja.
műszerfal és az ajtóburkolat teljes egészében fekete színben készül, ám akik exkluzív megjelenésre vágynak, stílusos, kétszínű kék-fekete kivitelezést is kérhetnek, amely teljes összhangban áll az üléskárpitokkal.
Ráadásul az IVECO DAILY új fülkéje csendesebb a korábbinál, a 4 decibellel kisebb zajszint 8 százalékkal javította a jármű akusztikáját.