NYERESÉGTERMELŐ

IVECO DAILY, a legjobb partner az Ön nyereséges működéséhez.

Az IVECO DAILY E6 fülke-alváz az Ön vállalkozása számára tökéletes professzionális partner.
Az IVECO DAILY E6 fülke-alvázas modellel Ön a munka hatékony elvégzésére számíthatkis működési és karbantartási költségek (Teljes Birtoklási Költség) mellett. Ez a jármű a legjobb partner az Ön vállalkozása számára, ami azt is jelenti, hogy Ön mindig számíthat a professzionális szervizhálózatra, bármikor és bárhol is legyen rá szüksége.

AKÁR 8% ÜZEMANYAGMEGTAKARÍTÁS

Az új DAILY E6 növeli az üzemanyag-megtakarítást. Az új, intelligens EcoSwitch PRO rendszer a járművezető beavatkozása nélkül is pontosan tudja, hogy mikor kell működésbe lépnie, felismerve, hogy a jármű rakott-e vagy nem, ezáltal tovább csökkentve az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Ráadásul a vezetési stílust kiértékelő Driving Style Evaluation (DSE) rendszer olyan, mintha egy oktató lenne a fülkében, valós idejű tanácsokat adva az Ön járművezetőjének, hogy hogyan optimalizálhatja vezetési stílusát a következetes üzemanyag-takarékosság érdekében. A tapasztalatok alapján pusztán a DSEtanácsait követve 15%-os üzemanyag-megtakarítás is elérhető.

KARBANTARTÁSI ÉS JAVÍTÁSI KÖLTSÉGEK AKÁR 12%-OS CSÖKKENÉSE

Az IVECO DAILY E6 karbantartási intervallumai hosszabbak, és 20%-kal nagyobb üzemidőt nyújt Önnek a szervizlátogatások között, a tartósabb részegységeknek köszönhetően.