IVECO DAILY, a fuvarozási szakértő

Nagy teljesítményű első felfüggesztések és a nagy teherautókéhoz hasonló alváz a fuvarozási szakértőnek.

Az IVECO DAILY E6 a legnagyobb kihívást jelentő munkafeladatok elvégzésére született. A nagyobb hasznos teherbírásánakköszönhetően Ön még hatékonyabban végezheti el a munkáját, a kevesebb forduló révén pedig csökkennek az Ön működési költségei és szén-dioxid-lábnyoma.
Az egészen 7,2 tonnáig terjedő össztömegváltozataival ez az egyetlen könnyűkategóriás haszonjármű, amely a nagy teherautókéhoz hasonló felépítésű, akár 5 milliméter vastag profilú, nagy szilárdságú acélból gyártott, merev teherviselő alvázzalkészül. Ez nagyobb teherbírást eredményez, és lehetővé tette a teherszállítási képesség optimalizálását a teljes modellkínálatban.
Az első felfüggesztések elvitathatatlan teljesítményt nyújtanak, a jármű kiváló irányíthatóságát biztosítva, ugyanakkor megnövelve a megengedett legnagyobb terhelhetőséget. A könnyű és erős QUADLEAF felfüggesztés, amely mindegyik 3,5 tonnás modellhez rendelkezésre áll, a 7 és 7,2 tonnás, ikerabroncsos IVECO DAILY E6 modellek első tengelyén 2700 kilogramm legnagyobb teherbírást tesz lehetővé.

 

Prospektus

 

 

VIDEÓK

 

 

FOTÓK

 

 

ALKALMAZÁS