Sokoldalúság és tartósság

Kategóriájának legsokoldalúbb járműve az iparág legszélesebb modellválasztékával.

Az IVECO DAILY Euro6 modellválasztékában fülke-alvázak, duplafülkés alvázak és fosztott alvázak is szerepelnek. A DAILY az egyetlen jármű, amelynek össztömegváltozatai 3,3-tól 7,2 tonnáig terjednek3000-5100 milliméteres tengelytávval és akár 6190 milliméteres felépítményhosszal, nagyon sokoldalú alkalmazhatóságot eredményezve a városi kiszállításoktól a nehezebb építőipari szállítási feladatokig.

Az IVECO DAILY Euro6 robusztussága és tartóssága az egyedülálló létraalváznak köszönhető, amely C-profilú, különleges acélból gyártott hossztartókkal készül, maximális rugalmasságot biztosítva a felépítményezőknek. A rendelkezésre álló számos felépítményváltozat egyedülálló sokoldalúságot nyújt és a lehetséges küldetések nagyon széles változatosságát biztosítja, ezáltal az IVECO DAILY Euro6 könnyen kialakítható számos kommunális alkalmazásra a hulladékgyűjtéstől a városi áruszállításig, vagy készülhet a típusból autómentő, emelve vontató autómentő vagy mentőautó – sőt, a DAILY annyira masszív, hogy páncélozott járművek alapjának is tökéletes.

Az IVECO DAILY Euro6 fülke-alváz a fuvarozási iparág iránti kiváló üzleti érzéke révén jól igazodik az Ön igényeihez: bármilyenek is legyenek az Ön elvárásai, megtalálhatja a megfelelő modellt a DAILY széles választékában, kis birtoklási költséggel és szem előtt tartva a környezetvédelmet, illetve az Ön vállalkozásának fenntarthatóságát.

 

Prospektus

 

 

VIDEÓK

 

 

FOTÓK

 

 

ALKALMAZÁS