Alkatrészek és szerviz

Professzionális szolgáltatások teljes körű kínálata, amelyek fellendítik az Ön vállalkozását.

Az IVECO DAILY E6 típust úgy tervezték, hogy hosszú éveken át szolgáljon. Ezért kínálja az IVECO az Ön járművének karbantartásához szükséges elemek rugalmasságát: Ön választhatja az Ütemezett Karbantartás (Planned Maintenance) és a Kiterjesztett Garancia (Extended Warranty) szolgáltatások kombinációját is, valamint ezt a csomagot még jobban személyre szabhatja a rendelkezésre álló Kiegészítő Fedezet (Additional Coverage) elemeivel: a kínálatot alkotó főbb „elemek” (Karbantartás (Maintenance), Hajtáslánc (Drive line), Extra hajtáslánc (Extra drive line), Kopás (Wear)) kombinálhatók egymással, hogy az Ön vállalkozásának tökéletesen megfelelő karbantartási szerződést lehessen összeállítani.

Az IVECO ASSISTANCE NONSTOP csupán egy telefonhívásnyira van Öntől a nap 24 órájában, a hét minden napján, hogy mozgásban tartsa az Ön DAILY fülke-alvázas járművét, illetve a vállalkozását. Az IVECO NONSTOP az eredeti IVECOokostelefonos alkalmazás, amely segítségével Ön kapcsolatba léphet az IVECO vállalattal, ha lerobbanna a haszonjárműve.

Az IVECO CAPITAL az IVECO pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó márkája, amely a finanszírozás, a lízing, a bérlés és a haszonjárművekhez kapcsolódó szolgáltatások teljes körű választékát kínálja – kiterjesztett garanciával, karbantartási és javítási szolgáltatásokkal, valamint különféle biztosításokkal is kiegészíthető a csomag. Mindegyik pénzügyi csomag személyre szabható az ügyfelek igényeinek megfelelően, és ezek mindenféle járműre érvényesek – újakra, használtakra és átalakított járművekre is. Az IVECO CAPITAL professzionális szaktanácsadást biztosít az ügyfeleknek, hogy a vállalkozásuk pénzügyi és költségvetési követelményeinek legjobban megfelelő pénzügyi terméket választhassák. További tájékoztatásért kérjük, lépjen kapcsolatba IVECO márkakereskedőjével!

Az IVECO ORIGINAL PARTS eredeti alkatrészek biztosítják, hogy az Ön DAILY fülke-alvázas járműve hosszú éveken át megbízhatóan működjön az Ön szolgálatára – és költséghatékonyan. A széles választék az új és felújított alkatrészektől a javítókészletekig és telematikai megoldásokig terjed. Az IVECO egy 8 alkatrészraktárból álló hálózatot működtet, és fejlett technológiákat alkalmaz, hogy Európa-szerte 24/7-es non-stop kiszállítást biztosíthasson.

IVECO RAJONGÓI BOLT
IVECO munka- és szabadidőruhák, írószerek és használati tárgyak széles kínálatából választhat az Ön márkakereskedésében vagy az IVECO online áruházában: www.ivecostore.com.