DAILY EURO 6 
FÜLKE-ALVÁZ

A DAILY Euro 6 vezetőfülkéje kényelmesebb és csendesebb, mint valaha, a HI-MATIC automata sebességváltóval pedig Ön a vezetés abszolút élvezetes élményét is felfedezheti. Lépjen a connectivity új szintjére: a DAILY harmonikusan integrálja az Ön külső mobil eszközeit fedélzeti rendszerébe, az Ön igazi asszisztensévé lépve elő – a vezetésben és az üzletben egyaránt.

 

A DAILY EURO 6 FÜLKE-ALVÁZ – HÁROM SZÁMADATBAN

3,37,2 t

megengedett össztömeg

30005000 mm

tengelytáv

116205 LE

motorteljesítmény

 

VÁLASSZA AZ IGÉNYEINEK LEGMEGFELELŐBB DAILY MODELLT

és kérjen ajánlatot!

 

 

A HOSSZÚ TÁVÚ NYERESÉGTERMELÉS JEGYÉBEN SZÜLETETT

Akár 7,2 tonna megengedett össztömegével a DAILY az egyetlen könnyűkategóriájú haszonjármű, amely nagyszilárdságú acélból készült, akár 5 milliméter falvastagságú C-profil acél létraalvázra épül. E tulajdonsága a hasznos teherbírás jelentős növelését, illetve a teljes palettán optimális raktérméreteket tett lehetővé.

 

 

MINDIG KAPCSOLATBAN

A Daily Euro 6 a DAILY BUSINESS UP alkalmazás segítségével csatlakozik az Ön okostelefonjához, így segítve vezetési stílusa fejlesztését, amivel akár 15 százalékkal is mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás.

 

MINDENRE KÉSZEN ÁLL

kétféle üzemanyag, 6 teljesítménylépcső

Válassza a tevékenységéhez legjobban illő erőforrást, s a Daily Euro 6 mindenhová eljuttatja Önt. Az F1C 3,0 literes motor 136 és 205 LE közötti legnagyobb teljesítménnyel és 470 newtonméter maximális forgatónyomatékkal szolgál.

2,3 literes F1A motor maximális teljesítménye 116 és 156 LE között választható.

 

AZ EXTRAFELSZERELÉSEK ÉS A FELSZERELTSÉGI CSOMAGOK KIVÁLASZTÁSA

Konfigurálja Daily modelljét a tevékenységének legmegfelelőbb felszerelésekkel! Több mint 40 tételt kínálunk, amelyek különböző csomagokban segítenek Önnek az igényeinek legjobban megfelelő kialakítás összeállításában.

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező