A LEGKISEBB TCO + CO2-KIBOCSÁTÁS = TCO2-BAJNOK

Akár 7 százalékkal kisebb TCO, mint a dízelüzemű tehergépkocsik esetében

EGY TCO-BAJNOK MINDEN FUVARFELADATRA

Az új STRALIS NP forradalmasítja az áruszállítást: most először kínál valódi lehetőséget egy alternatív üzemanyaggal hajtott jármű arra, hogy a fenntarthatóságot és a gazdaságosságot is javítsa – a dízelüzemű tehergépkocsikhoz képest akár 7 százalékkal kisebb teljes körű üzemeltetési költségekkel. Ugyanis az új STRALIS NP akár 15 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, amely ráadásul a legtöbb európai országban jelentősen olcsóbb, mint a gázolaj.

Az új járműkoncepciót kiegészítve a TCO2 Live által a standardizált és nagysorozatú megoldások teljes körű csomagját kínáljuk, amely hozzájárul az Ön üzemeltetési költségeinek csökkentéséhez. Ebben az alábbi szolgáltatások támogatják Önt:

  • TCO2 DRIVING – járművezető-továbbképzés a gazdaságos vezetéshez (opció),
  • TCO2 ADVISING – szaktanácsadási szolgáltatás az üzemanyag-fogyasztás optimalizálásához,
  • az exkluzív Üzemidő-garancia (rendelkezésre állási garancia).

EGY CO2-BAJNOK MINDEN FUVARFELADATRA

A földgáz a legsikeresebb alternatív üzemanyag, amióta a gázolaj átvette az uralkodó szerepet az áruszállításban. A földgáz-technológia 1996 óta több tízezer IVECO autóbuszban és könnyű-, illetve középkategóriás IVECO tehergépkocsiban teljesít eredményesen napról napra. Mostantól a hosszú távú fuvarozásban is kamatoztathatók ennek a fenntartható és hatékony technológiának az előnyei.

Az új STRALIS NP az első földgázüzemű tehergépkocsi, amely a nemzetközi áruszállításban is megfelelő teljesítményt, hatótávolságot és vezetési kényelmet nyújt. Előnyei:

  • kisebb károsanyag- és zajkibocsátás,
  • csökkentett CO2-kibocsátás, amely a CO2-kibocsátás10 százalékos, illetve biometán használata esetén akár 95 százalékos csökkentése révén jelentősen mérsékli a közúti áruszállítás környezeti terhelését​.

 Töltse le a STRALIS NP teherjárművet bemutató prospektust!