TCO2 Live szolgáltatások

Egy teljes körű szolgáltatáscsomag.

Az IVECO TCO2 Live programja több mint csupán egy gazdaságos ajánlat – ez egy ígéret: mindig professzionálisan támogatjuk ügyfeleinket a teljes birtoklási költség (TCO) csökkentésére irányuló törekvéseikben. Ezért kidolgoztunk Önnek egy teljes körű intézkedéscsomagot különleges szolgáltatásokkal, amelyet ebben a formában most először kínálunk.

ÜZEMIDŐ-GARANCIA

Maradjon folyamatosan mozgásban: az új rendelkezésre állási garanciánkkal – az Üzemidő-garanciával.

Ha az Ön STRALIS járműve műszaki probléma miatt nem állna rendelkezésre a fuvarfeladat elvégzéséhez, akkor gondoskodunk arról, hogy a valamelyik IVECO Truck Station szervizbe való megérkezéstől számítva 24 órán belül elkészüljön a jármű javítása (a megérkezés időpontját be kell jelenteni az IVECO Customer Center ügyfélközpontnak).

Az Üzemidő-garanciát az új STRALIS NP szolgáltatáscsomagja szériában tartalmazza, de feltétel egy ELEMENTS 3XL-LIFE vagy 2XL-LIFE (**) egyéni javítási és karbantartási szerződés megkötése.

(*) Akár négy napig. (**) Akár négy évig. (***)

TCO2 ADVISING

Az IVECO üzemanyag-fogyasztási tanácsadóként segítséget nyújt Önnek a maximális szállítási hatékonyság és fenntarthatóság eléréséhez. A leghatékonyabb üzemanyag-megtakarítási módszerek terén szerzett tapasztalataink hosszú évek alatt gyűjtött üzemelési adatokon alapulnak, amelyeket (ügyfeleinkkel együttműködve) különböző fuvarfeladatokhoz és útvonalakhoz igazítottunk.

Profitáljon üzemanyag-fogyasztási szakembereink egyedülálló tudásából! Figyelje folyamatosan flottája legfontosabb teljesítménymutatóit, hogy személyre szabott optimalizálási stratégiákat alakíthasson ki!

Az új STRALIS NP esetében a TCO2 Advising egy évig ingyenesen igénybe vehető.​

TCO2 DRIVING

Az egyéni vezetési stílus jelentősen befolyásolja az üzemanyag-fogyasztást, a költségeket és a CO2-kibocsátást. Ezért különleges üzemanyag-takarékossági továbbképzéseket kínálunk, hogy továbbfejlesszük az Ön járművezetőinek a vezetési tudását.

Tanulja meg, hogyan csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást, növelheti meg a jármű élettartamát és maximalizálhatja a közlekedésbiztonságot! A továbbképzéseket az Ön igényeinek megfelelően lehet kialakítani, és tetszés szerint az Ön telephelyén vagy az IVECO márkakereskedésben is megtarthatók a tréningek.

Az oktatás témái többek között:

  • a járművekkel, illetve azok sajátosságaival és funkcióival kapcsolatos ismeretek átadása,
  • gyakorlati oktatás egy professzionális vezetéstechnikai oktatóval/demópilótával.

 Töltse le a STRALIS NP teherjárművet bemutató prospektust!