Ablaktörlő

TÖKÉLETES KILÁTÁS MINDEN IDŐJÁRÁSBAN

​A maximális biztonság és vezetési kényelem érdekében alapvető fontosságú az ablaktörlőlapátok hatékony működése. Az egész szélvédőről tökéletesen el kell távolítaniuk az esőt és a havat, valamint ki kell bírniuk a szélsőséges hőmérsékleteket (-30 és +80 °C között) és a szél, illetve a hó súlya okozta mechanikus terhelést. Minden időjárásban zavartalan kilátást kell biztosítaniuk.

MI SZÓL AZ IVECO ABLAKTÖRLŐLAPÁTJA MELLETT?

Az IVECO ablaktörlőlapátjai egy teljes mértékben fémből készült karból és egy puha gumiból készült törlőélből állnak.

VÁLASSZA A LAPOS ABLAKTÖRLŐLAPÁTOT, HA MAGAS MŰSZAKI SZÍNVONALÚ MEGOLDÁST KERES!

A tisztítandó felületre (+ 1000 nyomáspont) állandó nyomást kifejtő fémcsuklós szerkezetnek köszönhetően a lapos ablaktörlőlapátok szélsőséges hőmérsékleti viszonyok esetén is tökéletes és csendes tisztításról gondoskodnak. Száz százalékosan kompatibilis az adott járműtípus hagyományos ablaktörlőjével, így a lapos ablaktörlőlapátok (Flat Blade) kényelmet és csendes működést garantálnak – még nagy sebességnél is.

NYOMÁSTESZT EGY HAGYOMÁNYOS ABLAKTÖRLŐLAPÁT ÉS EGY LAPOS ABLAKTÖRLŐLAPÁT KÖZÖTT.

MIKOR KELL KICSERÉLNI AZ ABLAKTÖRLŐLAPÁTOKAT?

Az olyan külső környezeti hatások, mint a hó, a fagy, az UV-sugárzás, de még a szélvédőmosó-folyadék is, az ablaktörlőlapátok idő előtti elhasználódásához vezetnek. Az optimális kilátás és biztonság érdekében az IVECO az ablaktörlőlapátok ÉVENKÉNT EGYSZERI cseréjét javasolja.