Dolgozzon kényelmesen! Amennyiben automatikus sebességváltóval vásárolja új IVECO DAILY tehergépjárművét, akár 3 évig ajándékba adjuk a kötelező karbantartásokat!

3 az 1-ben ajánlatunk*

  • a DAILY HI-MATIC hatékonysága
  • az INTELLIGENS CSOMAG rendszeres jelentéssel**
  • és ingyenes KARBANTARTÁS***

 

* ajánlatunk 2021. szeptember 30-ig érvényes
** az INTELLIGENS CSOMAG havi jelentést küld a tehergépkocsi és vezetője teljesítményéről, valamint tippekkel segíti az üzemanyag-fogyasztás és a jármű optimalizálását. Az egész flotta teljes körű eredményei és az egyes járművek adatai is külön megjeleníthetők, így átfogóbb képet nyújt arról, hogyan érdemes optimalizálni a működést és csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást. Connectivity Box telematikai egységgel felszerelt járművek esetén (OPT 75681)
*** S-Life javítási és karbantartási szerződéssel 3 éven keresztül vagy 120 000 kilométer futásteljesítmény eléréséig

 

DAILY HI-MATIC

A Hi-Matic nyolcfokozatú automatikus sebességváltó adaptív kapcsolási stratégiája mindenkor gondoskodik a megfelelő sebességfokozat lágy és gyors, kevesebb mint 200 ezredmásodperc alatti kapcsolásáról. Széles áttételi tartományának köszönhetően pedig a motor mindenkor optimális sebességfokozattal üzemelhet.

 

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

2,3 literes és 3,0 literes motorok,
akár 210 lóerő teljesítmény és 470 newtonméter nyomaték.

 

STRESSZMENTES VEZETÉS ÉS BIZTONSÁG

Teljesen új kormányberendezés és
fejlett vezetői segédrendszerek.

 

MINDEN EDDIGINÉL HATÉKONYABB

Akár 10 százalék üzemanyag-megtakarítás és
akár 10 százalékkal alacsonyabb karbantartási költségek.

 

VERHETETLEN TEHERBÍRÁS

Akár 4,9 tonna hasznos teherbírás
korlátlan rugalmassággal

 

DAILY FURGON

Nettó 7 900 000 forinttól

 

DAILY FÜLKE-ALVÁZ

Nettó 6 900 000 forinttól

 

Ajánlatunk a 2021. szeptember 30-ig leadott, Hi-Matic automatikus sebességváltóval felszerelt IVECO DAILY tehergépkocsi-megrendelések esetén érvényes. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen hirdetésben közölt információ nem minősül a 2013. évi V. törvény (Ptk.) 6:64§ szerinti ajánlattételnek. A jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. További információkért érdeklődjön a Danube Truck Magyarország Kft. értékesítő munkatársainál, vagy márkakereskedéseinkben. A képek illusztrációk.

További információkért érdeklődjön értékesítőinknél, vagy márkakereskedéseinkben.

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező