A legjobb finanszírozást keresi új IVECO DAILY fülke-alvázas járművéhez? Dőljön hátra kényelmesen, és bízza nyugodtan ránk magát!

Az IVECO DAILY a fuvarozás iránti elhivatottságát kényelemmel és vezethetőséggel társítja. A tágas vezetőfülke professzionális munkakörnyezetet nyújt Önnek, az ergonomikus műszerfalat pedig az Ön üzleti igényeinek megfelelően tervezték. A DAILY belsőterét új, bőrbevonatú kormánykerék gazdagítja, kék üléshuzattal és új, szövethabból készült fejtámlákkal együtt, amelyek kényelmes, professzionális környezetet biztosítanak, ahol Ön és utasai hatékonyan és teljes biztonságban dolgozhatnak.

A fülke-alváz kivitelű IVECO DAILY az egyetlen jármű, amelynek össztömegváltozatai 3,3-tól 7,2 tonnáig terjednek, 3000-5100 milliméteres tengelytávval és akár 6190 milliméteres felépítményhosszalAz IVECO DAILY rendelkezésre álló számos felépítményváltozata egyedülálló sokoldalúságot nyújt és a lehetséges küldetések nagyon széles változatosságát biztosítja.

Aktuális akciónk keretében mindössze 126 000 forint havi díjért viheti el az Ön igényeinek megfelelően kiválasztott, fülke-alvázas kivitelű IVECO DAILY tehergépjárművet, amelyhez 5 év hajtáslánc-garanciát és karbantartást is biztosítunk!

IVECO DAILY furgonok most 30 százalék kezdőrészlet befizetése esetén, 60 hónapos futamidő mellett, fix 2.5%-os kamattal (NHP esetén) elvihetők.

Ismerje meg a fülke-alvázas IVECO DAILY modellt közelebbről! Értékesítő kollégáink várják megkeresését.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező