Önnek is fejtörést okoz, hogy idősebb járműve számára hol talál kedvező áron, jó minőségű alkatrészeket? Itt a megoldás: ismerje meg az IVECO NEXPRO termékcsaládot, amelyet kifejezetten a hat évnél idősebb járművek számára készít az IVECO. 

Minden járműtulajdonos tisztában van azzal, hogy járműve a használati idővel arányosan egyre többet veszít értékéből. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minél idősebb egy jármű, a tulajdonosok annál jobban mérlegelnek: jobb minőségű, de drágább, eredeti alkatrészekkel pótolják az elhasználódott darabokat, vagy vásároljanak olcsóbb, ám valószínűleg gyengébb minőségű részegységeket. Ezekben az esetekben a jármű értékéhez viszonyított beszerzési ár kapcsán sokszor kényszerű kompromisszum születik.

Az IVECO ügyfelei azonban mostantól nem kényszerülnek ilyen döntésekre, köszönhetően az IVECO NEXPRO termékcsaládnak. A NEXPRO alkatrészeket kifejezetten a hat évnél idősebb járművek számára fejleszti az IVECO, kiváló ár-érték arányt és minőséget biztosítva. Ezen termékek garanciája megegyezik az IVECO Genuine Parts alkatrészekével. És ha mindez még nem lenne elég meggyőző, akkor vessen egy pillantást a termékcsalád kedvező áraira! Sőt, további előnyökkel is számolhat: ha NEXPRO terméket választ, akkor számíthat az IVECO márkaszervizek gondoskodására és szaktudására is, a NEXPRO alkatrészeket ugyanis csak a hivatalos IVECO szervizhálózatban forgalmazzuk.

Amennyiben hat évesnél idősebb DAILY, EUROCARGO, STRALIS vagy TRAKKER tehergépkocsival rendelkezik, ne habozzon, keresse fel még ma az Önhöz legközelebbi IVECO márkaszervizt.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező