Fenntarthatóság vagy megbízhatóság? Többé nem kell választania.

 

CNG- és LNG-hajtással a jövőbe

A természetes hajtás a legalacsonyabb környezetszennyezést és a legmagasabb megbízhatóságot jelenti. 95 százalékkal kisebb károsanyag kibocsátás, 95 százalékkal kisebb szén-dioxid-kibocsátás biometán üzemanyag esetén, 90 százalékkal kisebb nitrogén-dioxid-kibocsátás, a legjobb zajszigetelés és vezetési komfort a fülkében, valamint akár 1600 kilométeres hatótáv cseppfolyósított szénhidrogéngáz (LNG) üzemanyaggal.

 

2021 fenntartható választása

  • 8000 euró árkedvezmény*
  • 2 év ingyenes karbantartás**
  • Útdíjmentesség***

 

Szabadon Tirolban is

2021. január 1-től éjszakai vezetési tilalom lépett életbe az A12-es autópálya Tirol tartományon áthaladó szakaszán, minden Ausztián keresztül tranzitforgalmat bonyolító fuvarozóvállalat tehergépkocsija számára (beleértve az összes dízel motorral szerelt és Euro VI besorolású járművet is). A tilalom alól mentesülnek a kizárólagosan gázüzemű (LNG és CNG meghajtású) tehergépjárművek, így az IVECO Natural Power típusoknak sem kell megállniuk Tirolban.

 

Ajánlatunk 2021. június 30-ig érvényes. 

*az ajánlat a 2021. június 30-ig megrendelt IVECO S-WAY NP modellekre érvényes
**S-Life szervizcsomag 2 évre 130 000 km/év futásteljesítményig
***teljes útdíjmentesség Németországban, 50% útdíjmentesség Bulgáriában

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen hirdetésben közölt információ nem minősül a 2013. évi V. törvény (Ptk.) 6:64§ szerinti ajánlattételnek. A jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A részletes szerződési feltételekkel és a termék kondícióival kapcsolatban kérjük forduljon a Danube Truck Magyarország Kft. értékesítő munkatársaihoz vagy márkakereskedéseihez. A képek illusztrációk.


KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező