IVECO EUROCARGO modellek ajándék automatizált váltóval

Az EUROCARGO teherautót minden város szereti. Ideális áruterítő járműnek, kommunális feladatok ellátására vagy bármely egyéb munkára. Modern és praktikus fülkéjének, nagyobb bekormányzási szögének és a kategória legjobb fordulókörének köszönhetően tökéletesen alkalmas a nagyvárosi feladatok teljesítéséhez.

Az EUROCARGO a maximális gazdaságosságot, költségcsökkentést és fenntarthatóságot ötvöző szállítási megoldás: egyaránt a legjobb választás a sokoldalúság, a termelékenység, a nyereségesség és a teljes üzemeltetési költségek tekintetében. A kényelmes vezetést biztosító, 12 fokozatú automatizált sebességváltó optimális megoldás a gyakori megállással és újraindulással, valamint számos gyorsítással járó városi közlekedésben. Nemcsak a vezető válláról – és lábáról – veszi le a terhelést, hanem egyúttal az üzemanyag-fogyasztást is hatékonyan csökkenti.

Aktuális akciónk keretében az IVECO EUROCARGO modelleket most ajándék automatizált váltóval kínáljuk. Ismerje meg az IVECO EUROCARGO típuscsaládot közelebbről!

További információkért érdeklődjön értékesítőinknél.

Jelen akciónk nem minősül ajánlattételnek, csak a figyelemfelkeltést szolgálja.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező