Maradjon kapcsolatban és érezze magát tökéletes biztonságban akár már napi 1 euróért!

 

Vezessen biztonságosan!
Maradjon kapcsolatban!
Akár napi 1 euróért*

 

CSATLAKOZZON A DAILY HÁLÓZATBA KAPCSOLT VILÁGÁHOZ TÖBBEK KÖZÖTT A SZENZÁCIÓS SZERVIZSZERZŐDÉSEKKEL!

*A biztonságos és hálózatba kapcsolt csomaggal valós idejű kapcsolatban maradhat tehergépjárművével a MY DAILY intelligens jelentés, ügyfélportál, járműfigyelés és távoli segítségnyújtás szolgáltatások révén!

A 3,5 és 5 tonna össztömegű modellekhez kínált 2XL-Life javítási és karbantartási szerződéssel most akár napi 1 euróért tökéletes biztonságban érezheti magát 3 éven keresztül vagy 120 000 kilométer futásteljesítmény eléréséig.

 

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

2,3 literes és 3,0 literes motorok,
akár 210 lóerő teljesítmény és 470 newtonméter nyomaték.

 

STRESSZMENTES VEZETÉS ÉS BIZTONSÁG

Teljesen új kormányberendezés és
fejlett vezetői segédrendszerek.

 

CSÚCSHATÉKONYSÁG

Akár 10 százalék üzemanyag-megtakarítás és
akár 10 százalékkal alacsonyabb karbantartási költségek.

 

FEJLETT ÖSSZEKÖTTETÉS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Maximális üzemidő és hatékonyság
a Daily B-Link megoldásokkal.

 

IVECO DAILY.

MEGVÁLTOZTATJA VÁLLALKOZÁSA PERSPEKTÍVÁIT.

 

Ajánlatunk 2021. szeptember 30-ig érvényes. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen hirdetésben közölt információ nem minősül a 2013. évi V. törvény (Ptk.) 6:64§ szerinti ajánlattételnek. A jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A részletes szerződési feltételekkel és a termék kondícióival kapcsolatban kérjük forduljon a Danube Truck Magyarország Kft. értékesítő munkatársaihoz vagy márkakereskedéseihez. A képek illusztrációk.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező