Aktuális akciónkban a 16 köbméter rakterű, DAILY 35S16V furgon kivitelben már nettó 7 900 000 forinttól, vagy akár nettó 132 000 forint havi díjért elvihető.

 

KEDVEZŐ ÁRON

Már nettó 7 900 000 forinttól, vagy akár nettó 132 000 forint havi díjért elvihető

 

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

2,3 literes és 3,0 literes motorok,
akár 210 lóerő teljesítmény és 470 newtonméter nyomaték.

 

STRESSZMENTES VEZETÉS ÉS BIZTONSÁG

Teljesen új kormányberendezés és
fejlett vezetői segédrendszerek.

 

CSÚCSHATKÉKONYSÁG

Akár 10 százalék üzemanyag-megtakarítás és
akár 10 százalékkal alacsonyabb karbantartási költségek.

 

FEJLETT ÖSSZEKÖTTETÉS ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Maximális üzemidő és hatékonyság
a Daily B-Link megoldásokkal.

 

Ajánlatunk 2021. május 31-ig érvényes. 

A 4 év időtartamra szóló havi díjas finanszírozás esetén az önerő mértéke a bruttó ár 30 százaléka, a maradványérték pedig a bruttó ár 10 százaléka. A feltüntetett árak 355 forint/euró árfolyam esetén érvényesek. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen hirdetésben közölt információ nem minősül a 2013. évi V. törvény (Ptk.) 6:64§ szerinti ajánlattételnek. A jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A finanszírozó kötelezettségvállalása minden esetben egyedi hitelbírálat függvénye. A részletes szerződési feltételekkel és a termék kondícióival kapcsolatban kérjük forduljon a Danube Truck Magyarország Kft. értékesítő munkatársaihoz. A kép illusztráció.

Jelen akciónk nem minősül ajánlattételnek, csak a figyelemfelkeltést szolgálja. További információkért érdeklődjön értékesítőinknél, vagy márkakereskedéseinkben.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező