Tavaszváró ajánlatunkban az IVECO valamennyi típusához rendelkezésre álló kiváló minőségű alkatrészek kedvező áron elérhetők.

KIEMELT AJÁNLATAINK

IVECO EREDETI ALKATRÉSZEK

Az IVECO átfogó alkatrészprogramja segítségével Ön eredetiekre cseréltetheti ki az elhasználódott alkatrészeket – s máris mintha új autója lenne.

SZŰRŐK

3150 forinttól

FÉKALKATRÉSZEK

15 420 forinttól

INDÍTÓMOTOROK

53 960 forinttól

Cseredarabos indítómotor pedig már 46 250 forinttól

 

NEXPRO ALKATRÉSZEK

IVECO Nexpro

A kifejezetten az idősebb flottával (5 év felett) rendelkező ügyfeleink részére készült termékcsaládunk. A Nexpro a legjobb garancia arra, hogy régi járműve a lehető legjobb ár-érték arányú előnyökhöz jusson.

NEXPRO
OLAJSZŰRŐ BETÉT

3090 forinttól

NEXPRO
ABLAKTÖRLŐ LAPÁT

3540 forinttól

NEXPRO
LÉGSZÁRÍTÓ PATRON

6640 forinttól

Akciós ajánlatunk 2021. június 30-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Aktuális akciónk nem minősül ajánlattételnek, csak a figyelemfelkeltést szolgálja. További információkért, a pontos árakkal és az ajánlatban elérhető alkatrészek teljes listájával kapcsolatban érdeklődjön a hivatalos IVECO márkakereskedésekben! A feltüntetett árak nettó összegek, azok nem tartalmazzák az áfát. A képek csak illusztrációk!

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező