AZ ÖN PARTNERE A HOSSZÚ TÁVÚ FENNTARTHATÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSBAN

Az energiafordulat az IVECO BUS számára immár valósággá vált.

Alternatív hajtásrendszerű járművei széles palettájával az IVECO BUS a hosszú távú fenntarthatóság koncepciójának intenzív támogatója, egyben e szakterület vezető márkája.

FÖLDGÁZHAJTÁS
Az IVECO BUS az elmúlt 20 év során a hagyományos, nyersolajalapú üzemanyagokkal üzemeltetett hajtások igényes alternatívájává fejlesztette a földgázhajtást. Földgázüzemű autóbuszai csendesebben és részecske-kibocsátás nélkül működnek.

Az IVECO BUS mára világszinten is a földgázüzemű autóbuszok vezető gyártójává lépett elő:

  • Európában jelenleg több mint 5500 üzemelő autóbusszal
  • Európán kívül több mint 300 autóbusszal, amelyek Bakuban (Azerbajdzsán) közlekednek
  • Kínában (Peking és Sanghaj) 1400 az IVECO földgázüzemű motorjaival hajtott, helyi márkájú autóbusszal

HIBRIDHAJTÁS
A hibrid hajtásrendszerek sorozata az IVECO BUS stratégiájának kiegészítő eleme, amely a hosszú távú fenntartható mobilitás valamennyi követelményének megfelel:

  • Kisebb kipufogógáz- és zajkibocsátás
  • Új, teljes hibrid autóbusz-sorozatok: Urbanway és BRT Crealis, egyaránt 12 és 18 méteres hosszúságban
  • Nagyobb termelékenység

ELEKTROMOS HAJTÁS
Az alternatív hajtáskoncepciók vezető szállítójaként az IVECO BUS a tisztán elektromos hajtásrendszerű DAILY minibusszal bővíti tovább modellpalettáját, amely környezetkímélő és csendes, helyi szinten nulla károsanyag-kibocsátású járműként tökéletesen megfelel a belvárosok személyszállítási igényeinek.

Az IVECO BUS az elkövetkező évek során folytatja kutató- és fejlesztőmunkáját, hogy a legmagasabb szinten és aktívan vehessen részt az energiaátalakulás irányításában.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező