ELEKTROMOS HAJTÁS – „TELJES TÖLTÉS” VÁLLALKOZÁSÁNAK

Az első elektromos hajtású DAILY még 1986-ban gördült le a szerelőszalagról, az IVECO így joggal tekinthető ezen alternatív hajtásrendszer egyik úttörőjének.

A DAILY Electric a károsanyag-kibocsátás nélküli (ZEV) kategóriába tartozó haszongépjármű, amely az IVECO önálló fejlesztésében és gyártásában, valamint értékesítésében és karbantartásában készül, illetve üzemel. A DAILY Electric akkumulátorhajtású elektromos jármű, amelyet invertervezérlésű elektromos motor hajt és amely fékezési folyamatai során részlegesenvisszanyer mozgási energiájából.

A beépített akkumulátorok nem bocsátanak ki gázhalmazállapotú károsanyagot, karbantartásmentesek és teljes mértékben újrahasznosíthatóak. A DAILY Electric kivitelétől és kívánt hatótávjátólfüggően energia-visszatáplálással működő fékrendszerrel is felszerelhető, ami az akkumulátorok újratöltésével növeli a hatótávot. Végsebessége elektronikus korlátozása mellett alkalmazástól függően 90 – 130 kilométert tehet meg teljes terheléssel.

Korábban a nehéz akkumulátorok jelentős akadályt képeztek az elektromos járművek gyakorlati alkalmazásának útjában, mivel nagyban korlátozták hasznos teherbírásukat. E problémát az évek során egyre könnyebbé váló akkumulátorok alkalmazásával kezeli az IVECO.

A segédberendezések – mint például az akkumulátor hűtése vagy a fékrásegítő szivattyúja – egyenáramú feszültségátalakítóval működő, 12 voltos elektromos motorról kapják a hajtást, míg a szervókormány szivattyúját közvetlenül a hajtásrendszer egyenáramú akkumulátora látja el energiával.
A műszerfalon önálló kijelző tájékoztatja a vezetőt minden olyan információról, ami a jármű megfelelő irányításához szükséges, köztük az akkumulátor állapotával, feszültségével, hőmérsékletével, áramerősségével, valamint arról, hogy épp működik-e az elektromos hajtásrendszer. A DAILY Electric kimondottan intuitíven vezethető, s leginkább az automata sebességváltós hagyományos áruszállítókat idézi.

Az IVECO elektromos járművei tökéletesen megfelelnek mindenfajta városi alkalmazásra, legyen szó háztól-házig kézbesítésről vagy személyszállításról.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező