AZ IVECO MEGOLDÁSÁNAK ELŐNYEI

A károsanyag-kibocsátás jelentős mérséklése, valamint az Euro VI kipufogógáz-szabvány előírásainak teljesítése mellett a HI-SCR költséghatékony is egyben, jelentősen rövidítve a járművek állásidejét (például karbantartás miatt).

Gazdaságosabb
A HI-SCR hasznos teherbírásukra fajlagosítva nagyobb teljesítmény- és forgatónyomaték-szintet biztosít az Euro VI minősítésű motorok számára.

Kedvezőbb költségszint
Mérsékelt üzemanyag-fogyasztás – az égésfolyamat magas hatásfoka kedvező fogyasztási értékekkel csökkenti közvetlenül az üzemeltetési költségeket.

Környezetkímélő
A HI-SCR rendszert alkalmazó Euro VI minősítésű motorok nem csupán e kipufogógáz-szabvány előírásait teljesítik, hanem alacsony üzemanyag-fogyasztásuk révén a teljes károsanyag-kibocsátás visszafogásához is nagyban hozzájárulnak.

Hosszabb élettartamú dízel-részecskeszűrő (DPF)
Kipufogógáz-visszavezetés nélkül magasabb hatásfokú az égésfolyamat, s kevesebb korom képződik. Emellett a dízel-részecskeszűrő passzív regenerációs folyamata is jócskán megnyújtja csereintervallumát, rövidebb állásidőket, kisebb karbantartási igényt és alacsonyabb költségszintet eredményezve.

Kevesebb olajcsere
Az optimális égésfolyamat eredményeképpen a kenőolaj is hosszabb ideig őrizheti meg fizikai tulajdonságait, ami ritkább olajcserékben, azaz ismét a karbantartási igény csökkenésében mutatkozik meg.

 A HI-SCR bemutatása