HIBRIDHAJTÁS: MUNKAMEGOSZTÁS ÉS DUPLA KÉNYELEM

A hibrid hajtásrendszerek kedvező üzemanyag-fogyasztással kombinálják a magas színvonalú menetkényelmet. A hagyományos hajtású járművekkel összevetve a hibrid hajtásrendszerű gépkocsik akár 30 százalékkal kevesebb üzemanyaggal is beérhetik.

Minderről alapvetően három fő műszaki fejlesztés gondoskodik:

  • A fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálás: amint a vezető elveszi a gázt vagy fékez, az elektromos motor generátorüzemre váltvarészben elektromos energiává alakítja a jármű mozgási energiáját, így töltve az akkumulátort.
  • Az automatikus motorleállítás és -indítás rendszere (Motor Start-Stop): amikor a dízelmotor üzeme épp sem a jármű, sem pedig a segédberendezések hajtásához nem szükséges, automatikusan leáll, elinduláskor pedig kizárólag az elektromos motor dolgozik. A dízelmotor csupán akkor indul automatikusan újra, amikor a gépkocsi átlép egy bizonyos sebességet vagy a vezető intenzívebb gyorsítást igényel.
  • Kisebb dízelmotor: a dízel és az elektromos hajtásrendszer e kombinációja az elektromos motor támogatásának köszönhetően kisebb dízel erőforrás alkalmazását is lehetővé teszi. Az elkerülhetetlenül gyakori elindulásokkal és megállásokkal járó városi forgalomban így sokkal gazdaságosabban közlekedhet a jármű, éppoly hatékonyan és rugalmasan, mint a hagyományos hajtású haszongépjárművek az autópályán.

Közlekedjen a jármű akár kizárólag elektromos vagy dízelhajtással, vagy a kettővel egyidejűleg – ami első pillantásra kompromisszumok tűnhet, izgalmas és innovatív megoldásnak bizonyul.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező