IVECO New Trakker

Mitől olyan erős az IVECO terepjáró tehergépkocsija? Tudja meg kényelmesen, a kanapén ülve!

Az új Trakker erősebb, robusztusabb és sokoldalúbb, mint eddig valaha. Még a legmostohább körülmények között is helyt áll, és a 9000 kilométer hosszú Dakar-ralin is legszívesebben az élmezőnyben száguld. Illik ez az erőgép Önhöz? Tudja meg az iPad készülékekre ingyenesen letölthető New Trakker alkalmazás segítségével!

Az intuitív módon kezelhető prezentáció során közelebbről megismerheti a Trakker erősségeit: ismerje meg izgalmas történelmét, vegye alaposan szemügyre a járművet minden oldalról, találja meg kedvenc színét, és ellenőrizze a tényeket.

Ezért érdemes a Trakker modelleket és az ezeket bemutató alkalmazást megismerni:
KIEMELKEDŐ MEGBÍZHATÓSÁG: Robusztus, megbízható, kitartó és kiemelkedő minőségű – a Trakker a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét.

KIEMELKEDŐ DIZÁJN: Modern stílus, összetéveszthetetlen vonalvezetés – a Trakker formája és funkcionalitása Önt is meggyőzi majd.

KIEMELKEDŐ KÉNYELEM ÉS ERGONÓMIA: Soha nem látott kényelem és ergonómia a Trakker új fülkéjében.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY: A 310–500 lóerő teljesítményű Cursor 8 és Cursor 13 motorokat kimondottan a nagy teljesítményszint, az alacsony üzemeltetési költségek és a még kiemelkedőbb menetkényelem figyelembe vételével tervezték.

KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁG: A Trakker minden motorja megfelel az Euro VI károsanyag-kibocsátási norma előírásainak.

KIEMELKEDŐ VÁLASZTÉK: A Trakker kettő, három és négy tengellyel egyaránt elérhető, így a lehetséges fuvarfeladatok széles spektrumára kínál optimális megoldást.

KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSOK: Ügyfélközpontú vállalatként az IVECO a Trakker modellekhez a teljes birtoklási költség csökkentését célzó, s ezáltal cége termelékenységét növelő szolgáltatások széles sorát kínálja.

Az IVECO New Trakker alkalmazás az alábbi nyelveken érhető el: angol, francia, lengyel, német, olasz és spanyol.

Okostelefonokhoz:
 

Táblagépekhez: