IVECO Stralis Hi-Way

Fedezze fel a távolsági fuvarozás bajnokát – okostelefonján vagy táblagépén

Elegáns homlokfala mögött exkluzív műszaki megoldások rejlenek, ez teszi a Stralis Hi-Way nyergesvontatónkat legtöbb vetélytársánál erősebbé, gazdaságosabbá és kényelmesebbé. Nem véletlenül kapta meg a távolsági fuvarozás bajnoka a 2013-as Év tehergépkocsija címet. Most gyorsan és kényelmesen megtudhatja, milyen jól illik flottájába a Stralis Hi-Way – okostelefonján vagy táblagépén.

Az intuitív módon kezelhető prezentáció során közelebbről megismerheti a Stralis Hi-Way összes erősségét és számos műszaki innovációját. Vegye alaposan szemügyre a járművet minden oldalról, nézzen körül a fülkében, találja meg kedvenc színét, és ellenőrizze a tényeket.

Ezért érdemes a Stralis Hi-Way modelleket és az ezeket bemutató alkalmazást megismerni:
Kiemelkedő élmény: Fedezze fel az új fülkekialakítást, ismerje meg a típus gazdaságosságáról gondoskodó műszaki innovációkat, és színezze át kedvére a Stralist.

KIEMELKEDŐ DIZÁJN ÉS AERODINAMIKA: Forma és funkció – ezek ideális kombinációjának köszönheti a Stralis fülkéje az eleganciáját. Az alacsony légellenállás jegyében tervezett fülke vizuálisan is egyértelműen kifejezésre juttatja az új Stralis összetéveszthetetlen stílusát.

KIEMELKEDŐ TECHNOLÓGIA ÉS TELEMATIKA: Nagyobb hatékonyságot érhet el a modern és felhasználóbarát kialakítású vezetési teljesítményt elemző rendszerek használatával. Ezért született az exkluzív IVECONNECT, az infotainment, a navigáció, a vezetőtámogató rendszerek és a flottamenedzsment-funkciók kezelésére szolgáló intuitív rendszerünk.

KIEMELKEDŐ KÉNYELEM ÉS ERGONÓMIA: A Stralist fülkéjét a vezető köré terveztük: az ergonómiája, kényelme, biztonsága és a legmodernebb infotainment rendszerek optimális munkakörnyezetet teremtenek a lehető legmagasabb fokú termelékenység érdekében.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY: A Stralis új Euro VI minősítésű motorjainak kiemelkedő tulajdonságai: nagyobb összlökettérfogat (a Cursor 9 motor esetén) és nagyobb forgatónyomaték változatlan üzemanyag-fogyasztás mellett, közös nyomócsöves (common-rail) befecskendező rendszer, új elektronikus vezérlésű változó geometriájú turbófeltöltő, az FPT Industrial exkluzív, szabadalmaztatott HI-SCR rendszere – mindez a jelenleg legmodernebbnek számító technikák összessége.

KIEMELKEDŐ HATÉKONYSÁG: A Stralis számos, az EcoStralis esetében már bevált megoldást alkalmaz az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére – s mindezt egy a TÜV által minősített műszaki csomagba foglalja, amely akár 7,32 százalékos üzemanyag-megtakarítást tesz lehetővé.

KIEMELKEDŐ MEGBÍZHATÓSÁG: A Stralis motorjait kézi kapcsolású, 9 és 16 fokozatú ServoShift váltóval is társíthatja, ezek gyors és pontos fokozatváltást eredményeznek.

KIEMELKEDŐ BIZTONSÁG: A Stralis Hi-Way a legmodernebb technológiákat kínálja a lehető legnagyobb biztonság érdekében.

KIEMELKEDŐ SZOLGÁLTATÁSOK: Ügyfélközpontú vállalatként az IVECO a Stralis modellekhez a teljes birtoklási költség csökkentését célzó, s ezáltal cége termelékenységét növelő szolgáltatások széles sorát kínálja.

Az IVECO Stralis Hi-Way alkalmazás az alábbi nyelveken érhető el: angol, francia, lengyel, német, olasz és spanyol.

Okostelefonokhoz:
 

Táblagépekhez: