VISZLÁT ÚTDÍJAK!

Az IVECO gázüzemű alternatív hajtásrendszereivel már most megtakaríthatja a német útdíjakat! Minden tekintetben megéri – vállalkozása és a környezet szempontjából egyaránt!

 

A DÍZEL TERMÉSZETES ALTERNATÍVÁJA

Több évtizedes tudás és tapasztalat rejlik minden új Natural Power modellünkben. Teljesítményük és gázadási reakcióik tekintetében semmiben sem maradnak el a velük összevethető dízelmodellektől. Az alternatív hajtásrendszerek iránti következetes elkötelezettségünk örvendetes eredménye az erre szakosodott szolgáltatók Európa-méretű kiterjedt szervizhálózata is, akik gondoskodnak róla, hogy Ön éppolyan biztonságban közlekedhessen gázüzemű IVECO tehergépkocsijával, mint bármelyik dízelmodellel.

 

 

CNG ÉS LNG ÜZEMANYAGOKKAL A JÖVŐBE

Az alternatív hajtásrendszerek iránti kereslet folyamatosan nő, s világszerte mind több szállítási vállalat áll át hosszú távon fenntartható megoldásokra, nem csupán jelentősen hozzájárulva a tisztább környezethez, hanem olyan kézzelfogható gazdasági előnyökből is profitálva, amelyek mindenkinek előnyére válnak.

 

Miközben az elektromos hajtásrendszerek technikája és infrastruktúrája a közép- és nehézkategóriájú haszonjárművek piaci szegmensében még gyerekcipőben jár, a gázüzemű járművek a dízelek érett, tiszta és jövőbemutató alternatíváját kínálják. E fejlett technika alacsony károsanyag-kibocsátásával és jelentős zajcsökkentésével nagyban hozzájárul a levegő- és az életminőség javításához. A belsőégésű motorok leginkább környezetkímélő üzemanyagaként a földgáz és a biogáz jelentős mértékben csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, a biometán esetében akár 95 százalékkal.

 

Natural Power kontra dízel

 

A gazdasági tényezők is meggyőzőek: a gázüzemű járművek könnyedén teljesítik a mai és a jövőbeni kipufogógáz-szabványok előírásait, szabad utat biztosítanak a környezetvédelmi zónákba, alacsony zajkibocsátásuknak köszönhetően az éjszakai szállítást is lehetővé teszik, kevesebbet fogyasztanak a dízel járművekénél eleve kedvezőbb árfekvésű üzemanyagból, mindemellett a tisztább üzem megvalósítását is kínálják, amely nem csupán a kommunális alkalmazásokban számít valódi versenyelőnynek.

 

AZ IVECO ÉS A NATURAL POWER

SZÁMOLJA KI KÖVETKEZŐ NP-JÁRMŰVE TELJES BIRTOKLÁSI KÖLTSÉGÉT

SZÁMOLJON MOST

IVECO GÁZ-TÖLTŐÁLLOMÁSOK

KÖVETKEZŐ ÚT TERVEZÉSE

 

A Danube Truck Magyarország Kft. az IVECO hivatalos magyaroszági importőre.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező