Sikeresen lezajlott a Danube Truck Magyarország Kft. őszi országjáró körútja, amelynek keretében a hazai IVECO márkakereskedésekbe vittük el az új DAILY furgon és fülke-alvázas kiviteleit.

A roadshow állomásain az érdeklődők kipróbálhatták az új könnyűkategóriás modellcsalád valamennyi újdonságát, többek között a fejlett vezetői segédrendszereket (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS), amelyek kifejezetten nagyvárosi fuvarfeladataik során segítik a járművezetőket.

A programsorozat másik főszereplője az LNG-üzemű IVECO STRALIS Natural Power nyerges vonató volt, amely korszerű cseppfolyós földgáz-technológiájával kínál alternatívát a dízelhajtásra, valamint fenntartható megoldást nyújt a bolygónknak és az üzleti vállalkozásoknak.

Az új IVECO DAILY őszi Roadshow az alábbi állomásokra látogatott el:

  • szeptember 26., Kakasd: Hilcz és Fia Autókereskedelmi Kft.
  • október 5., Kisigmánd: Eurotrade Kft. M1 Truck Centrum
  • október 15., Kecskemét: Szalay Autóház Kft.
  • október 18., Szombathely: Eurotrade Kft.

Az állomásokra ellátogató vendégeink értékes tapasztalatokkal gazdagodhattak, remekül érezték magukat, valamint meglepetésként megcsodálhatták az éppen Magyaroszágon vendégeskedő új IVECO S-WAY modellt is.

Tekintse meg az országjárásról készült képes beszámolónkat az alábbi galériára kattintva:

Amennyiben szeretné tesztvezetésre is kipróbálni az új IVECO DAILY modellt, kérjük keresse fel munkatársainkat!

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.
Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?
A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.
Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező