Hivatalos tehergépkocsi-partnerként öt S-WAY nyerges vontatót adott át az IVECO az Alfa Romeo Racing ORLEN részére. Az új járművek a Formula-1 csapat jelenleg hét STRALIS vontatóból és egy DAILY furgonból álló logisztikai flottájához csatlakoznak.

Az új vontatók a csapat felszerelésének biztonságos és gazdaságos szállítását végzik majd az európai nagydíjak helyszíneire az idei szezon során. Az IVECO típusok szélsőséges körülmények között is jól bevált megbízhatósága, kiemelkedő üzemanyag-takarékossága és kis teljes birtoklási költsége egyaránt kulcsfontosságú tényezőnek számított az Alfa Romeo Racing ORLEN tehergépkocsi-partnerének kiválasztásakor.

Thomas Hilse, az IVECO márka elnöke kijelentette: „Büszkeséggel tölt el minket az Alfa Romeo Racing ORLEN csapatával való együttműködésünk, és hogy ezzel az új IVECO S-WAY megrendelésével erősítették meg bizalmukat tehergépjárműveink iránt. Értékeink, ambícióink és szenvedélyeink egyaránt közösek: erős csapatszellem mellett kiválóságra törekszünk, és folyamatosan átlépjük a teljesítőképesség határait. Emellett hasonló cél vezérel bennünket, a győzelem. Az IVECO mind a részvétel, mind pedig a partneri együttműködések terén is gazdag hagyományokra tekinthet vissza a motorsport világában. Izgatottan várjuk az új versenyszezont és sok sikert kívánunk az Alfa Romeo Racing ORLEN gárdájának.”