Danube Truck Magyarország Kft.

1117 Budapest
Hunyadi János út 6

Telefon: +36-1-802-8000
E-mail: info@danubetruck.hu

 

Kedves ügyfeleink figyelmébe:

2020. március 16-tól a koronavírussal kapcsolatos rendkívüli helyzetre vonatkozóan a Danube Truck Magyarország Kft. munkarendje az alábbiak szerint módosul:
– kollégáink az irodában hétköznapokon 15:00 óráig érhetőek el, de értékesítő kollégáink ügyeleti rendszerben végzik tovább munkájukat
– vevőszolgálati munkatársaink az irodában hétköznapokon szintén 15:00 óráig a megszokott elérhetőségeken érhetőek el és állnak szíves rendelkezésükre.

 

Okmányok, igazolások (CEMT, Euro, Larm, adattábla, stb.) az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36-1-802-8005 és +36-1-802-8007
E-mail: igazolas@danubetruck.hu

 

Segélyszolgálatunk éjjel-nappal Európából bárhonnan hívható telefonszáma:

+36-1-439-1400
+36-1-439-0102

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező