TISZTÁN A VÁROSBAN, GÁZÜZEMMEL

Az alternatív hajtástechnikák egyedüli gyártójaként az IVECO a kommunális haszongépjárművek teljes spektrumára igényes megoldásokat kínál, a könnyű zárt áruszállítóktól egészen a 40 tonnás szerelvényekig, minden szempontot figyelembevéve. Az immár 1996 óta folyó, következetes kutató- és fejlesztőmunkának köszönhetően kommunális járműveink nem csupán teljesítményük, megbízhatóságuk és hatótávjuk, hanem költségeik tekintetében is tartják a lépést a hagyományos dízelüzemű járművekkel.

 

KÖRNYEZETKÍMÉLŐ KÍNÁLAT MINDEN FELADATRA

Könnyűkategóriájú DAILY Natural Power, középnehéz EUROCARGO Natural Power és nehézkategóriájú STRALIS NP modellsorozatainkkal valamennyi kommunális feladat számára utat nyitunk a haszonjárművek hosszú távon fenntartható üzeme felé. A billencsektől a betonkeverőkön át, egészen a csatornatisztító és téli útfenntartó járművekig több ezer magas fokon specializálódott modellváltozatával kínálja az IVECO – a gázüzemű haszonjárművek körében piacvezetőként – olyan megbízható és környezetkímélő megoldások teljes palettáját, amelyek valósággal újraértelmezik a hosszú távú fenntarthatóság fogalmát.

 

MEGELŐZI KORÁT

A környezetvédelmi mérleg önmagáért beszél: az IVECO gázüzemű motorjai kis nitrogén-oxid-kibocsátásukkal, az ólom- és szénhidrogén-vegyületek teljes kiiktatásával, valamint a dízeljárművekhez viszonyított 95 százalékkal kisebb részecske-kibocsátásukkal tűnnek ki. E kimondottan környezetkímélő értékeikkel már a jövőbeni Euro 6 B+C szabványokat vetítik előre – miközben hatékonyan segítik a költségtakarékosságot, a földgáz árának – ami Európában jóval a gázolajé alatt alakul – köszönhetően ugyanis akár 25 százalékosköltségmegtakarítás is elérhető.

 

MOZGÁSSZABADSÁG

A kommunális alkalmazások során a gázüzemű járművek nem csupán alacsonyabb üzemeltetési költségszintet, hanem olyan praktikus előnyöket is kínálnak, amelyek jól érzékelhetően megkönnyítik a mindennapi munkát: csekély kipufogógáz- és zajkibocsátásuknak köszönhetően nem fenyegetik őket sem a környezetvédelmi zónák behajtási tilalmai, sem pedig az éjszakai szállítás korlátozásai.

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező