DANUBE TRUCK MAGYARORSZÁG KFT.

 

GÁZÜZEMŰ JÁRMŰVEK EGYEDÜLI TELJESKÖRŰ KÍNÁLATA A PIACON – 3,5-TŐL 40 TONNÁIG

Az IVECO a világ egyetlen gyártójaként kínál a könnyűkategóriájú áruszállítóktól a középnehéz tehergépkocsikon át, egészen a nehézkategóriájú távolsági fuvarozás nyergesvontatóiig terjedő teljes modellpalettáján robusztus és a mindennapokban kiválóan használható gázüzemű járműveket. Az itt alkalmazott gázüzemű motorok technikája évtizedes intenzív kutató- és fejlesztőmunka eredménye, amely mára meghozta gyümölcsét: keressen Ön épp belvárosi kézbesítő szolgáltatásra (KEP), kommunális, helyközi építőipar-logisztikai vagy épp páneurópai távolsági feladatokra megoldást, magas fokon specializálódott modelljeink széles palettáján bizonyosan megtalálja a megfelelő gázüzemű járművet.

 

Környezetkímélő modellkínálat

DAILY

A DAILY HI-MATIC Natural Power az első nyolcfokozatú automatikus sebességváltóval szerelt gázüzemű haszonjárműként ideális megoldás a városi forgalomra.

DAILY

A szakma európai szakértőiből álló zsűri a 2018-as „Év Furgonja” („Van of the Year 2018”) díjjal tüntette ki, mivel a jelenleg alkalmazható legfontosabb gyakorlati megoldásokat kínálja városi környezetben a könnyű haszonjárművek környezetkárosító hatásaira. A DAILY Blue Power révén a közlekedési vállalatok nagyvárosi környezetben is aktívan hozzájárulhatnak a jól működő infrastruktúrához és bővülő gazdasághoz, miközben egyaránt minimálisra mérsékelhetik járműveik károsanyag- és zajkibocsátását. Magasfokú kényelmével, üzemanyag-hatékonyságával és teljesítményével az Ön minden üzemi követelményének megfelel.

A 100 kW (136 LE) teljesítményű és 350 newtonméter maximális forgatónyomatékú 3,0 literes CNG-motor dízel megfelelőjével azonos teljesítményszintet kínál – ám 4 decibellel csendesebb üzem, akár 5 százalékkal – biometán használatakor pedig akár 95 százalékkal – alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátás,12 százalékkal mérsékelt nitrogén-oxid-emisszió és a környezet 76 százalékkal kisebb finompor-terhelése, illetve különösen kedvező üzemanyag-fogyasztás mentén.

A DAILY Natural Power furgon vagy fülke-alváz kivitelben, számos változatban, különböző felépítményekkel és akár 7,2 tonna megengedett össztömeggel is rendelhető, így a legkülönfélébb munkakörnyezetekre és feladatok egész sorára válhat kiválóan alkalmassá.

Robusztus konstrukcióját és hosszú élettartamát különleges acélból készülő, C-keresztmetszetű hossztartókkal kialakított, egyedülálló létraalvázának is köszönheti, amely a lehető legnagyobb sokoldalúságot kínálja a felépítménygyártók számára.

  • A dízelváltozatával megegyező szállítókapacitás (a helyi jogszabályi előírások szerint)
  • Akár 35 százalék üzemanyagköltség-megtakarítás
  • A dízelváltozathoz képest 4 decibellel csendesebb motor
  • Nem szükséges AdBlue®adalékanyag

EUROCARGO

Hosszú távon fenntartható üzemű, gazdaságos, fordulékony és sokoldalú – az EUROCARGO a városi használat tökéletes tehergépkocsija, amely a hulladékgyűjtéstől az úttisztításon át, egészen a konténeres szolgáltatásokig minden feladatra alkalmas.

EUROCARGO

Az EUROCARGO Natural Power 11 és 16 tonna között különböző össztömegvariációkban, 150 kW (204 LE) teljesítményű és 750 newtonméter forgatónyomatékú, hathengeres motorral kapható. Utóbbi kilencfokozatú manuális, illetve hidrodinamikus nyomatékváltó-egységgel működő, teljesen automatikus sebességváltóval is rendelhető és földgázüzemben akár 400 kilométer hatótávot kínál.

A gáztartályok a két alváz-hossztartó oldalán megoldott, intelligens elrendezésének eredményeképpen az EUROCARGO dízelváltozataival megegyező szállítókapacitás állhat rendelkezésre, változatlan felépítményméretek mellett. Az EUROCARGO Natural Power tökéletesen megfelel a városi alkalmazásokra – a környezetvédelmi zónákba való behajtást is lehetővé tévő, alacsony károsanyag-kibocsátásának, valamint a dízel erőforrásokhoz képest 5 decibellel csendesebb motorjának köszönhetően, ami az éjszakai szállítások során bizonyul komoly előnynek.

STRALIS

A STRALIS NP 460 valamennyi alkalmazásra megfelel az utakon – és alkalmanként az építkezéseken is.

STRALIS

338 kW (460 LE) teljesítményével és jelentős, akár 1600 kilométeres hatótávjával a STRALIS NP 460 elsősorban távolsági teherszállításra ideális. Minden idők legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztásának, a kategória legjobb teljesítmény/tömeg-arányának és leghosszabb karbantartási intervallumainak köszönhetően jócskán maga mögött hagyja vetélytársait – akárcsak teljes birtoklási költségszintje (TCO) tekintetében, amely akár 9 százalékkal is a vele összevethető dízel tehergépkocsiké alatt alakul. Mindehhez számos olyan „clever” részlet is hozzájárul, mint például a kategória leghosszabb, 90 ezer kilométeres olajcsere-intervalluma.

Különösen is meggyőzőnek bizonyul a STRALIS NP károsanyag-kibocsátási értékeivel, amelyek a nitrogén-oxidok (NOx) esetében 60 százalékkal, metánból (CH4) 80 százalékkal, a részecskék (PM) tekintetében pedig akár 99 százalékkal maradnak az Euro 6 határértékei alatt. Nem számít, hol kívánja alkalmazni teherautóját, a számtalan modell- és fülkeváltozatnak, illetve CNG- és LNG-tartályai variációs lehetőségeivel a STRALIS NP minden szállítási feladatra tökéletesen alkalmassá tehető:

  • Szállítás: helyközi és távolsági, bel- és külföldi
  • Városi logisztikai feladatok, hűtött és élelmiszerszállítás
  • Kommunális feladatok, hulladékgyűjtés és -feldolgozás
  • Építőipar
  • Veszélyes anyagok szállítása, tartályos szállítás
  • Autólogisztika/autószállítás

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező


Adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja el.