A Connectivity Box telematikai egységgel felszerelt DAILY modellekhez bemutatott új, használat szerinti elszámolású karbantartási és javítási csomag (Maintenance & Repair Pay-per-use) az ügyfelek járműveinek valós használatán alapul, így optimalizálva a szervizköltségeket.

Torinó, 2020. november 25.

Teljes egészében új szervizütemezési megközelítést kínál a DAILY modellcsaládhoz az IVECO, amely pontosan az ügyfelek üzleti tevékenységére szabott. A használat szerinti elszámolású karbantartási és javítási csomag (Maintenance & Repair Pay-per-use) a Connectivity Box telematikai egység által összegyűjtött járműadatokon – például a teljesített fuvarok száma, futásteljesítmény – alapuló előfizetéses prémiumszolgáltatás. Ennek keretében a karbantartási költségek pontosan igazodnak az adott jármű üzemeltetéséhez, jelentős előnyökkel szolgálva az ügyfelek vállalkozásai számára.

Monica Bertolino, a teljes birtoklási költséghez kapcsolódó szolgáltatások vezetője és vevőszolgálati megoldások marketingvezetője kiemelte: „Az új használat szerinti elszámolású karbantartási és javítási konstrukció az IVECO tervezett szervizcsomagokra alkalmazott, ügyfélközpontú megközelítésének kiváló példája. E szolgáltatással jelentősen továbbfejlesztjük a DAILY által kínált összeköttetés lehetőségeit, hogy mindeddig soha nem látott szintre emelhessük ajánlataink személyre szabhatóságát. A vállalkozások szállítási igényeiben hullámzás mutatkozhat, új konstrukciónk pedig épp azt jelenti, hogy karbantartási és javítási költségeik pontosan a járművek valós használatát tükrözhetik. Azon időszakok során, amikor a jármű kevesebb időt tölt az úton vagy mérsékelt igénybevétel mentén használják, az ügyfélnek is kevesebbet szükséges költenie szervizelésre.”

Az új, használat szerinti elszámolású karbantartási és javítási csomag (Maintenance & Repair Pay-per-use) tovább bővíti az IVECO ON digitális szolgáltatások portfolióját a karbantartás és javítás szakterületén, amely más modulárisan összeállított Elements szolgáltatáscsomagokat is tartalmaz. Egyedi megközelítésével az új szolgáltatás tovább bővíti az egyéni megoldások lehetőségeit a DAILY karbantartási és javítási ajánlatainak kínálatában.

 

 A sajtóközlemény szövege