Helyközi autóbuszok

A CROSSWAY család tagjai a helyközi és városi viszonylatok megbízható, univerzálisan használható és nagy munkabírású autóbuszai. Kiváló adottságainak köszönhetően ez Európa legnagyobb darabszámban értékesített helyközi autóbusza.

Az új koncepció az elegancia, a modern stílus, a színvonalas minőség és az ügyfélközpontúság, a környezetkímélő üzem, valamint az egyszerű szervizelés és karbantarthatóság ideális együttese.

Minden részletet az üzemeltetési költségek csökkentését szem előtt tartva fejlesztettek: a különböző motoroktól a karbantartást jelentősen megkönnyítő felépítményig.

A külső és belső világítást szolgáltató LED-technológia gondoskodik a környezet kisebb terheléséről, a hosszabb élettartamról és a kisebb áramfogyasztásról.

Az utastér alatti ládaterek nagy befogadóképességűek, amely különösen közepes és hosszú távú utazások során jelent nagy előnyt.

A háromféle hosszúságnak (10,8, 12 és 13 méter) és a sokféle üléselrendezési lehetőségnek köszönhetően a CROSSWAY a személyszállítási piacon az egyik legjobb és legsokoldalúbb jármű.

Az állandó elektronikus szintszabályozás és az előremutató biztonsági rendszerek jóvoltából a CROSSWAY fedélzetén biztonságosan eléri úti célját.

CROSSWAY koncepciója a kényelmet, a biztonságot és a gazdaságosságot egyesíti: a teljes birtoklási költséget figyelembe véve a lehető legjobb megoldást igyekeztünk találni Önnek, a tulajdonosnak.

Teljesen új műszerfalat terveztünk új műszerekkel – a jobb térkínálat és a vezetőtér új kialakítása vonzó és hatékony munkahelyet biztosít a járművezetők mindennapi munkájához.

A kormánykerékről vezérelhető rádió, valamint az egyetlen integrált modullal szabályozható vezetőtéri és utastéri klímaberendezés, illetve független fűtőrendszer segítségével a fontos járműfunkciók biztonságosan és könnyen kezelhetők.

Az FPT Industrial által fejlesztett új Euro VI dízelmotorok két változatban elérhetők: a Tector 7 erőforrás összlökettérfogata 6,7 liter, a Cursor 9 motor hengerűrtartalma 8,7 liter.

Közös nyomócsöves befecskendezési rendszerüknek köszönhetően az új motorok csendesebbek és a vibrációk is csökkentek. Az FPT Industrial által kifejlesztett egyedülálló HI-SCR kipufogógáz-utánkezelő rendszer segítségével a motor károsanyag-kibocsátása az Euro VI norma által előírt i határértékeket alatt marad kipufogógáz-visszavezetés nélkül is.

Rendkívüli sokoldalúságával és a különböző kivitelek széles választékával a CROSSWAY minden ügyfél igényeit kielégíti – mindegy, hogy milyen személyszállítási feladathoz keresnek buszt.