CROSSWAY Low Entry
az univerzális autóbusz

A CROSSWAY alacsonybelépésű változata a termelékenység jegyében fejlesztett univerzális személyszállító eszköz, amelyet városban és helyközi viszonylatokon is használhat.

Az alacsonybelépésű felépítés jóvoltából az utasai az alacsonypadlós részen szállhatnak ki és be, ami rendkívül könnyű hozzáférést biztosít.

A hajtáslánc megegyezik a normál padlószintű CROSSWAY változatokban megtalálhatóval, s már azokban is a gyors és költséghatékony országúti, autópályás és városi személyszállítás szinonimájává vált. A CROSSWAY LE 10,8 méter, 12 méter és 13 méter hosszúsággal és sokféle üléselrendezési lehetőséggel elérhető.

Két különböző alacsonybelépésű változatot kínálunk:
CROSSWAY LE Line a városi és helyközi alkalmazásokra
CROSSWAY LE City a városi és elővárosi alkalmazásokra

Az ajtók közötti alacsony padlómagasság minden utas számára megkönnyíti a beszállást. Ezenkívül a járművek manuális vagy elektromos rámpával és a mozgáskorlátozottak számára kialakított hellyel is felszerelhetők. Tipp: a Low Entry City variánsok immár két- vagy háromajtós kivitelben is rendelhetők.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező